Özlem Savaş İntihara Teşebbüs Etti

Özlem Savaş İntihara Teşebbüs Etti

Sarıyer'deki Evinde Alkol Aldıktan Sonra Üzerine Sakinleştirici Hap İçen Oyuncu Özlem Savaş Ölümden Döndü. Bir Arkadaşı Tarafından Baygın Bulunan Oyuncu, Kaldırıldığı Hastanede Yoğun Bakıma Alındı. Ablası Zehra Savaş, "Aşırı Derecede Alkol Kullanıyordu. B

Sarıyer'deki evinde alkol aldıktan sonra üzerine sakinleştirici hap içen oyuncu Özlem Savaş ölümden döndü. Bir arkadaşı tarafından baygın bulunan oyuncu, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. Ablası Zehra Savaş, "Aşırı derecede alkol kullanıyordu. Bu nedenle 2 yıl tedavi gördü. Alkol bağımlılığı duyulunca oyunculuk işleri durdu.

Bu nedenle bunalımdaydı" dedi.Özlem Savaş, dün evinde aşırı derecede alkol aldıktan sonra üzerine sakinleştirici "diazem" haplarından içti. Saat 20.00 sıralarında fenalaşan Özlem Savaş, bir arkadaşını arayarak yardım istedi. Arkadaşı da Özlem Savaş'ın durumunu ablası Zehra Savaş'a bildirdi. Zehra Savaş eve gittiğinde kardeşini baygın halde buldu. Özlem Savaş bir taksi ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Oyuncuya burada ilk müdahale yapıldı ve hastaneye yatması gerektiği söylendi, ancak yoğun bakım servisinde boş yatak bulunamadı. Telefonla uzun

süren görüşmelerin ardından Özlem Savaş için Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde boş yatak bulundu. Oyuncu, ambulansla götürüldüğü hastanede yoğun bakıma alındı.

Kardeşinin alkol sorunu olduğunu anlatan Zehra Savaş, "2 yıl alkol tedavisi gördü. Alkol bağımlılığı duyulunca oyunculuk işleri durdu. Tüm çabalarına rağmen rol alamıyordu. Bu nedenle bunalımdaydı" dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.