Özgür Özel, İstanbul’daki Merkez Bankası’nın ihalesini 'Rönesans' alacak

Özgür Özel, İstanbul’daki Merkez Bankası’nın ihalesini 'Rönesans' alacak

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Merkez Bankası’nın İstanbul’daki binasının ihalesini alacağı kesinmiş gibi hazırlık yaptığını iddia etti.

Özgür Özel; daha önce TBMM’de yaptığı açıklamada, Rönesans Holding’in daha hastane yapma fikri ortada olmadığı 10 Mart’tan itibaren sektörden teklif toplamaya başladığını söylemişti.

RÖNESANS’IN PANDEMİ HASTANESİ’Nİ YAPACAĞI BELLİYDİ

Özel, Rönesans Holding’in Mart Ayı’nın başından beri sektör içinde, “Büyük bir işe gireceğim, kaç dozerin var, kaç işçin var” diye araştırma yapıp teklif aldığını açıklamıştı.

CHP’li Özel, Meclis’te düzenlemiş olduğu basın toplantısında, İstanbul’un iki yakasında yapılacak pandemi hastanelerine değinmişti. Avrupa yakasında, Atatürk Havalimanı’nın bitişiğindeki araziye yapılan hastanenin önce devlet tarafından yapılacağının açıklandığını vurgulayan Özel, daha sonra hastane inşaatına Saray’ı da yapan Rönesans Holding’in başladığını öğrendiklerini kaydetmişti.

CHP’li Özgür Özel, bu sefer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda başka bir iddia daha ortaya atarak, Merkez Bankası’nın İstanbul’daki binasını yine Rönesans Holding’in alacağını iddia etti.

İŞTE ÖZGÜR ÖZEL’İN YENİ TWEETİ  

Pandemi hastanesi için Saray'ın kıymetlisi Rönesans Holding 45 gün önceden çalışmalarına başladı demiş, haklı çıkmıştık.

Rönesans, şimdi de Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası için 20 gündür ihaleyi alacağı kesinmiş gibi hazırlık yapıyor!

Bu ihaleyi yakın takipteyiz!!!

chp-li-ozgur-ozel-istanbul-daki-merkez-bankasi-ihalesi-ni-ronesans-holding-alacak2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.