Özata’dan sürekli geçmiş yönetimi suçlayan Muammer Keskin’e uyarı!

Özata’dan sürekli geçmiş yönetimi suçlayan Muammer Keskin’e uyarı!

Şişli Belediyesi DSP Meclis Üyesi Bayram Özata, sürekli geçmiş yönetimi suçlayan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e ‘Siz geçmişi suçlamak yerine neler yapacağınızı konuşun’ diyerek uyarıda bulundu.

KESKİN’E “ARTIK SÖYLEMDEN EYLEME GEÇİNİZ” UYARISI

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, başkan olduğu günden bu yana kendi yapacaklarından ziyade geçmiş yöneticileri suçlamasına artık Bayram Özata dayamadı. Muammer Keskin’e ‘başkan, yarın da siz geçmiş olacaksınız, artık söylemden eyleme geçme zamanınız geldi’ dedi.

ÖZATA, KESKİN’E BORÇLARI SORMUŞ CEVAP ALAMAMIŞTI  

Bayram Özata, sürekli belediyenin borçlarından yakınan Muammer Keskin’e ‘Belediyenin şu borcunu bir açıklayın’ demişti. Ama, Muammer Keskin bir türlü de belediyenin borcunu açıklayamamıştı.

ÖZATA, YA BORÇ YOK YA DA HESAPLAYAMIYORSUNUZ DEMİŞTİ

Özata, en son geçtiğimiz meclis toplantısında, Muammer Keskin’e ‘Başkan ben sürekli soruyorum. Ama bir türlü de cevap alamıyorum. Ya belediyenin borcu yok, ya da borçları hesaplayamıyorsunuz’ demişti.  

İŞTE, BAYRAM ÖZATA’NIN MECLİS KONUŞMASI:

Bayram Özata, deprem artık İstanbul’un bir gerçeği. Bunu söyleye söyleye artık bıktık, usandık ve yorulduk. Bunun için hepimiz sorumluyuz. İlgililerin ve yetkililerin artık söz söyleme değil eyleme geçme zamanı gelmiştir. Geç kalınmış ama artık eylem zamanıdır.

“ARTIK SOMUT TEKLİF VE ÖNERİLERİN GELMESİ LAZIM”

Burada Sayın Başkanımızın depremle ilgili getirebileceği ne varsa biz yanındayız. Artık, somut tekliflerin ve önerilerin gelmesi gerek. Söylemlerin, artık eyleme dönüşmesi lazım. Bizim bu mecliste bulunan 38 arkadaşımızın kalbi de aynı duyguyla çarpıyor. Bizim meclis olarak millete karşı sorumluluğumuz var. Artık eyleme geçme zamanı.

“ARTIK GEÇMİŞ BIRAKILIP GELECEĞE BAKILMALI”

Artık, geçmiş öyle yapmış şöyle yapmış durumundan çıkalım. Geçmişte herkesin hatası ve kusuru var. Ama bizde yarın geçmiş olacağız. Biz bu gün ne yapacağız buna bakmak lazım. Odaklanmamız gereken konu da geçmiş değil gelecek olmalı. Biz artık yarın ne yapacağımızı konuşmalıyız.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.