Otoda seçim kampanyaları

Otoda seçim kampanyaları

Otomotiv firmaları, tıkanıklığı aşmak için temmuzda hem fiyatta hem de kredi faizinde indirim yapıyor

VW'den yaz mevsimine kampanyalı başlangıç
 
Volkswagen Binek Araç, haziran ayında da avantajlı satış kampanyasına devam ediyor. Haziran ayı boyunca araçlarını peşin olarak almayı tercih edecek tüketicilere takas uygulamasına ek olarak artık yüzde 5'e varan indirim avantajı sunan Volkswagen Binek Araç, bunun yanı sıra hem kredili hem de peşin alımlarda, Phaeton ve Touareg hariç tüm binek modeller için  motor hacmine göre 1.000 YTL ile 1.170 YTL arasında değişen takas indirimi  uyguluyor.

VDF ve Garanti Bankası işbirliği ile  Phaeton ve Touareg hariç tüm binek modeller için fatura fiyatının yüzde 80'ine kadar cazip faiz oranlarıyla 60 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. 

Logan ailesi için daha fazla avantaj var
Dacia, büyük başarı yakalayan Logan modeli için haziran ayında geçerli bir kampanya başlattı. Kampanya çerçevesinde cazip fiyatlar, uygun ödeme koşulları, takas indirimi ve 3.500YTL'ye varan indirimler uygulanıyor. Satış kampanyasına dahil olan yeni Logan MCV, Sedan'ın tüm avantajlarının yanı sıra çok yönlü kullanım özelliğiyle dikkat çekiyor.

Toyota'dan hem indirim hem de bedava kasko
4 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında Toyota satın almak ya da aracını değiştirmek isteyenlere satış noktalarında ücretsiz Toyota kasko ve beraberinde 1000 YTL'lik takas desteği sağlanıyor. 

Kampanyaya “Elegant” versiyonları hariç Corolla'nın tüm benzinli modelleri, tüm Auris'ler, 1.0 lt MM hariç tüm Yaris'ler, Corolla Verso'nun tüm modelleri ve Avensis'in dizel versiyonları dahil. Kampanya kapsamında ayrıca RAV4'ün tüm modelleri, ticari araç Hilux'ın 4x2 versiyonu ve tüm Hiace'ler de tüketicinin beğenisine sunuluyor.

  Grand Vitara indirimi  ay sonuna kadar uzadı
Suzuki Grand Vitara'nın indirim kampanyası 30 Haziran'a kadar uzatıldı. Kampanya kapsamında Suzuki yetkili satıcılarına getirilen bütün araçlar gerçek değerinden alınıp Grand Vitara'nın arzu edilen modeli 5 bin YTL indirimli olarak tüketiciye sunulacak. Kampanyaya Grand Vitara'nın tüm benzinli ve dizel motorlu versiyonları dahil. 

Audi servislerinde yaz artık 'Flexi' geçecek
Doğuş Otomotiv-Audi, yetkili servislerinde yaklaşık üç ay devam edecek yeni bir servis kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında Audi yetkili servislerinde Flexi Card sahibi müşterilere işçilikte yüzde 20, orijinal yedek parçada ise yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor.
 31 Ağustos'a kadar sürecek olan kampanyadan yararlanmak isteyen, ancak henüz Flexi Card sahibi olmayanlar ise 3340'a flexi yazıp SMS yoluyla başvuru yapabiliyorlar.

 Satın alması sizden yakıtı Renault'dan
Renault, Total işbirliğiyle haziran ayında Megane Sedan, Megane HB, Scenic ve Grand Scenic satın alan müşterilere 1.000 YTL yakıt desteği sunuyor. Bu modellerde yakıt hediyesinden faydalanmak istemeyenlere de 15 bin YTL'ye 12 ay yüzde '0' faiz seçeneği uygulanıyor. Symbol alan müşterilere ise 750 YTL tutarında yakıt hediye ediliyor. 

Renault hafif ticari araç gamındaki Kangoo, Master ve Trafic'in tüm versiyonlarında geçerli olmak üzere liste fiyatları üzerinden 18 bin YTL'ye 12 ay yüzde '0' faiz imkânı sunuluyor.

Levent Köprülü/Milliyet



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.