Otel açılışına 20 paha biçilmez klasik Bentley

Otel açılışına 20 paha biçilmez klasik Bentley

Antalya'daki Calista Luxury Resort Oteli açılışının tanıtımına Londra'dan gelen klasik 'Bentley' otomobiller Antalya'da şehir turu yaptı.

Otelin tanıtımı için önce Londra'dan İstanbul'a gelen klasik 'Bentley' otomobilleri daha sonra Antalya şehir merkezine gelerek yat limanında tur attı. Araçlara turistlerde büyük ilgi gösterdi.


El yapımı olan ve tamamı 1920-1930'lu yıllara ait Bentley marka klasik otomobiller, Antalya'daki Calista Luxury Resort Oteli'nin açılışı nedeniyle Türkiye'ye geldi. Londra'dan yola çıkan 20 adet paha biçilmez Bentley, Belçika, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Avusturya, Macaristan, Romanya, Bulgaristan üzerinden 14 Mayıs tarihinde İstanbul'a geldi. Dün de Antalya'da olan araçlar yat limanında tur attı. Burada bulunan turistler araçlara yoğun ilgi gösterdi.


 



Dünyanın en ünlü iç mimarilerinden olan ve aslen Amerikalı olmasına rağmen uzun zamandan beri İngiltere'de yaşayan Frank Solano, böyle bir organizasyondan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Yoğun ilgi gösteren vatandaşların sorularını cevaplayan Solano, bu araçlara fiyat biçilmesinin mümkün olmadığını belirterek, "Trilyonlar verseniz bu araçları satmayız. Bu araçlardan 3 bin civarında üretilmişti ve şu anda yanılmıyorsam 800 âdeti çalışıyor." diyerek araç ve yolculuk hakkında bilgi verdi.

 

Calista Luxury Resort Otelinin Genel Müdürü Ali Kızıldağ ise değişik mimari ve dekorasyonunu Bentley marka klasik otomobiller ile farklı bir açılış yapmak istediklerini söyledi. Bentley marka klasik otomobil yarışlarının daha önce dünyanın değişik ülkelerinde yapıldığını aktaran Kızıldağ, Türkiye'de ilk defa böyle bir yarış yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.