''Öpüşmem fiyatla ölçülmez''

''Öpüşmem fiyatla ölçülmez''

Manken Nilay Dorsa, oyunculuk yapan mankenleri eleştirdi, siyasete atılan İbo'ya destek verdi.

HATAY’da bir defileye katılan manken Nilay Dorsa, oyunculuk yapan mankenleri eleştirdi, siyasete atılan İbrahim Tatlıses’e ise destek verdi. Dorsa, manken Aysun Kayacı’nın bir reklam filminde öpüşmesiyle ilgili soru üzerine, “Benim öpüşmem fiyatla ölçülmez, ben ancak sevdiğim insanı öperim'' dedi.



İstiklal Caddesi’ndeki Yeşilova Center adlı giyim mağazasının iç çamaşırı ve mayo defilesine katılan Nilay Dorsa, Hataylılar'ın ilgi odağı oldu. Dorsa ile diğer mankenler açık havada yapılan defilede rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı. Giydikleri eteklerin havaya kalkmaması için elleriyle kapatan mankenlerin fotoğraflarını cep telefonlarıyla çekmek isteyen vatandaşlar birbirleriyle yarıştı.

Defile sonrasında gazetecilerle bir araya gelen manken Dorsa, “Benimle ilgili ‘Nilay Dorsa modacı defilelerinde yok, Nilay Dorsa market açılışlarına gidiyor’ diyorlar. Çalışmak kesinlikle ayıp değil. Ben alnımın teriyle para kazanan bir insanım. Ben yılda 3 defileyi bekleyip, 3 kuruş parayla nasıl geçinebilirim. Yıllarca ajanslar mankenleri bu şekilde sömürdüler. Ben ekmeğimin peşindeyim. Market açılışına da giderim, manav açılışına da giderim. Çünkü ben halkın mankeniyim. Sosyetik manken değilim. Zengin koca peşinde de koşturmuyorum'' diye konuştu.

Mankenlerin oyuncu olmasıyla ilgili de konuşan Nilay Dorsa, eğitim almadan sadece silikonlu dudaklarla, göğüs açmakla oyunculuk yapılamayacağını söyledi.

İbrahim Tatlıses’in siyasete atılmasını da değerlendiren Dorsa, şunları söyledi:

“İbrahim Tatlıses’in seçime girmesiyle bir artısı olacak çünkü halkın dilinden çok iyi anlayan bir insan. Türkiye’nin dört bir yanını dolaşıp konser veriyor ve halkla bütünleşiyor. Nereden geldiğini inkar etmiyor. Siyasette başarılı olacağına inanıyorum. Ama diğer sanatçıların politikaya girmelerini şov olarak nitelendiriyorum, Tatlıses’i sonuna kadar destekliyorum.'' Dorsa, son olarak, “Siz de bir reklam filminde öpüşür müydünüz?'' sorusunu, “Oyunculukta eğer gerekiyorsa ve profesyonelseniz yaparsınız. Nasıl ben şu anda mayo giydiysem, türban defilesine de çıkarım. Ama benim öpüşmem fiyatla ölçülmez, ben ancak sevdiğim insanı öperim'' diye yanıtladı.

Milliyet

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.