Okan Karacan uyuşturucudan gözaltına alındı

Okan Karacan uyuşturucudan gözaltına alındı

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde düzenlenen operasyonda, uyuşturucu sattıkları ve müşteri temin ettikleri öne sürülen 18 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında radyo Dj'i Okan Karacan da bulunuyor.

Bir istihbaratı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma ekipleri, uyuşturucu satan bir şebekeye yönelik olarak il genelinde bazı adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda, uyuşturucu satan ve satıcılara müşteri temin ettikleri öne sürülen 18 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin üzerlerinde ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda bir miktar eroin, kokain ve esrar maddesi ile hassas tartı ele geçirildi.

Yetkililer, şüpheliler arasında "torbacı" olarak tabir edilen çok sayıda kişi ile kendilerine müşteri temin eden kişiler bulunduğunu ifade etti. Müşteri temin edilmesi ve uyuşturu madde bulundurma iddialarına ilişkin gözaltına alınan Okan Karacan'ın telefon görüşmelerinin incelendiğini belirten yetkililer, kendisinin suça karışıp karışmadığının araştırıldığını ifade ettiler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.