Oğulcan İngiltere Premier Ligi'nde

Oğulcan İngiltere Premier Ligi'nde

Seda Sayan'ın 17 yaşındaki oğlu 1 milyon pounda transfer oluyor.

Seda Sayan'la Sinan Engin'in oğlu Oğulcan, İngiltere'ye transfer oluyor. West Ham'la anlaşan genç futbolcu 1 milyon pound alacak.

Seda Sayan'la Sinan Engin'in 1990 yılında dünyaya gelen oğulları Oğulcan'ın başına devlet kuşu kondu. Beşiktaş Genç Takımı'nda oynayan Oğulcan, İngiltere'nin West Ham United takımına transfer oluyor. Oğulcan, 1 milyon pounda (2 milyon 640 bin YTL) mal olacak.

GELECEĞİN YILDIZ ADAYI


Futbol kariyerine başladığı Beşiktaş'ta geleceğin yıldızı olarak gösterilen Oğulcan'ın, önümüzdeki sezon A Takım'a yükselmesi bekleniyordu. Sinan Engin'in, bir süre önce İngiltere'ye giderek oğlu için ev ve okul araştırması yaptığı öğrenildi.

17 yaşında Premier Lig'de


Beşiktaş eski menajeri Sinan Engin'in Siyah- Beyazlı kulübün altyapısına yerleştirdiği Oğulcan Engin, 17 yaşında, tüm futbolcuların hayalini kurduğu İngiltere Premier Ligi'nde oynama şansını yakalayacak.

 

Sinan Engin'in Seda Sayan ile evliliğinden olan ve Beşiktaş'ın genç takımında forma giyen oğlunun, Premier Lig ekiplerinden West Ham ile anlaştığı öğrenildi.

Beşiktaş'ın genç takımında forma giyen Oğulcan Engin'in İngiltere Premier Lig'in köklü takımlarından West Ham United ile anlaştığı öğrenildi. Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve eski genel menajeri Sinan Engin'in, Seda Sayan ile evliliğinden 1990 yılında dünyaya gelen Oğulcan için İngiliz ekibinin genç futbolcuya 1 milyon paund (Yaklaşık 2 milyon 640 bin YTL) ödeyeceği bildirildi. Beşiktaş'ın alt yapısında hemen her kademede görev yapan Oğulcan, İngiltere'de Tugay, Emre ve Tuncay'la ile birlikte forma giyecek.

Sinan Engin'in, Oğulcan'la birlikte geçtiğimiz hafta İngiltere'ye gittiği ve Premier Lig kulübüyle görüşme yaptığı iddia edildi. Sinan Engin'in ayrıca oğlu için ev ve okul araştırması yaptığı da öğrenildi. Futbola 10 yaşında Beşiktaş altyapısında başlayan 17 yaşındaki Oğulcan Engin, takım arkadaşı ve şu anda Beşiktaş A takımında yer alan Batuhan Karadeniz ile birlikte en çok göze batan genç futbolculardan birisi oldu. Orta sahada tekniği ve yüksek pas yüzdesiyle göze çarpan Oğulcan, duran toplarda da çok becerikli.

TAKVİM


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.