"Oğlum ayağa kalkacak"

"Oğlum ayağa kalkacak"

Trafik kazası geçiren Barış Akarsu’nun babası umudunu yitirmedi

Özel Bodrum Hastanesinde tedavi altına alınan Barış Akarsu’nun sağlık durumu hakkında basın toplantısı düzenleyen hastanenin başhekimi Opt. Dr. Abdullah Servet, sanatçı için yapılabilecek her şeyi yaptıklarını söyledi. Servet, şöyle konuştu:
      "Yapılacak başka bir tedavi yöntemi yok. Yapılan tedavi ve desteklere rağmen kurtarma umudumuz azaldı. Bazı organlarda yetmezlik olunca biz hastayı tıbbi tedavi ile destekledik. Ama bugün bu fonksiyonlarda yetmezlik belirtisi azaldı. Bu nedenle hastayı kurtarma umudumuz azaldı." Doktorun açıklamasının ardından aralarından Barış Akarsu’nun yakınları ile bir televizyon dizisinde birlikte rol aldıkları Merve Sevi ve hayranları sinir krizi geçirdi.
      Açıklamanın ardından bayılanlara müdahale hastanede yapıldı.
     
     UMUTSUZ AÇIKLAMASI BAYILTTI

      Özel Bodrum Hastanesi Sağlık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve beyin cerrahı Op. Dr. Abdullah Servet, bugün saat 15.10’da anestezi uzmanı Dr. Sedat Harman'la birlikte yaptığı açıklamada, Barış Akarsu'nun tedavilere cevap vermediğini, umutlarını yitirdiklerini söyledi. Op. Dr. Abdullah Servet'in açıklamasının ardından Barış Akarsu'nun rol arkadaşı Merve Sevi ve 4 hayranı baygınlık geçirerek acil servise kaldırıldı, hastane bahçesinden çığlıklar yükseldi.
      Barış Akarsu'nun sağlık durumuyla ilgili açıklamayı, ailesinin izniyle yaptıklarını belirten Op. Dr. Abdullah Servet, şöyle konuştu:
      “Barış çok ağır bir beyin travması geçirip kalbi durmuş olarak bize getirildi. Kalbini çalıştırdık, ama malesef uzun süre oksijensiz kaldığı için bir beyin hasarı vardı. Hasar beyin ödemini artırdı. Şimdiye kadar anti ödem tedavisi yapıldı. Anti ödem tedavisi sırasında bazı organlarında ortaya çıkan yetmezlikler, tıbbi tedaviyle desteklendi. Tansiyon ve kalbindeki ritm bozukluğunun yanı sıra diğer organlarda zayıflama görüldü. TÜm bu destek tedavilerine karşın Barış’ı kurtarma umudumuzu yitirdik. Bunu açıklamayı yapmak zorundaydık.'' Op. Dr. Abdullah Servet'in bu açıklamasının ardından, ‘Yalancı Yarim’ isimli televizyon dizisindeki rol arkadaşı Merve Sevi'yle birlikte, 4 hayranı baygınlık geçirerek yere düştü. Merve Sevi ve Barış Akarsu'nun baygınlık geçiren hayranları acil servise kaldırıldı.
     
     AKARSU'NUN BABASI: OĞLUM AYAĞA KALKACAK

      Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu, "Oğlum beni utandırmayacak ve ayağa kalkacak" dedi.
      Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu, bugün öğle saatlerinde Özel Bodrum Hastanesi'ne gelerek oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ancak oğlunun sağlık durumunda olumlu bir gelişme olmadığını öğrenen baba Akarsu fenalaştı. ‘Yalancı Yarim’ adlı televizyon dizisinde Barış Akarsu’nun rol arkadaşı olan Merve Sevi’nin teselli etmeye çalıştığı baba Akarsu, “Beni rahat bir yere götürün, kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bu acıya dayanamayacağım'' dedi. Akarsu’nun tiyatrocu arkadaşlarıyla dertleşen Selahattin Akarsu, "Oğlum beni utandırmayacak ve ayağa kalkacak" dedi. Oldukça yorgun olduğu gözlenen baba Akarsu, hastanede bir süre tedaviye alındı.
     
     SEVENLERİ UMUTLA BEKLİYOR

      Bu arada, Barış Akarsu’nun sevenleri ile yakınları, 3 gündür Özel Bodrum Hastanesinin girişinde umutla bekliyorlar.
      Hastane önünde bekleyen sanatçı Haluk Levent, Barış Akarsu'nun annesi Hatice ve babası Selahattin Akarsu adına açıklama yaparak, “Acılı anne ve baba onlar adına açıklama yapmamı istedi. Kendileri Barış'ın sağlığı konusunda sadece doktorların yaptıkları açıklamaya itibar edilmesini istiyor. Ayrıca Barış’a gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür ediyorlar'' dedi.
      Haluk Levent, Barış Akarsu’nun sağlığına kavuşuncaya kadar hastanenin önünden ayrılmayacağını ifade ederek, "Barış’ın sevenleri onun için sürekli dua ediyorlar. Onu 3 gündür yalnız bırakmıyorlar" diye konuştu.
     
     KAZANIN MEYDANA GELDİĞİ KAVŞAKTA TRAFİK IŞIĞI YOK

      Öte yandan Kazanın meydana geldiği Torba kavşağında çalışan Torba Taksi Kooperatifi Başkanı Ziya Cazgılı, AA muhabirine, söz konusu kavşakta 2 yıldır trafik lambasının bulunmadığını söyledi. Cazgılı, şunları söyledi:
      "Kavşakta çok sayıda ölümlü trafik kazası meydana geldi. Sürücü kursları, kursiyerlerine bu kavşakta eğitim veriyorlar. Bu çok tehlikeli, çok sayıda turist servisi de bu kavşağı kullanıyor. Acilen bu kavşağa trafik ışıklarının takılması lazım."

Milliyet



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.