ÖGER TOURS'UN 'Kış Kataloğu' çıktı

ÖGER TOURS'UN 'Kış Kataloğu' çıktı

Çeşitli yenilikler ve programlarla donatılmış 210 sayfalık Öger Tours'un kış katalogu yeni formatıyla piyasaya çıktı.

Çeşitli yenilikler ve programlarla donatılmış 210 sayfalık Öger Tours kış katalogu yeni formatıyla piyasaya çıktı. İlk 40 sayfada Türkiye’nin gelenek ve görenekleri ile kültürel potansiyeli ve tatilcilerin tatilleri süresince yapabilecekleri aktiviteleri anlatılıyor.

Türkiye’nin neden önemli bir tatil ülkesi olduğunu vurgulanarak, Vural Öger ve Nina Öger ile yapılan röportajlar yer alıyor.

Ayrıca Türk Mutfağının zenginliği, Akdeniz bölgesinin Golf, Futbol, Kayak, Yürüyüş potansiyelleri, uzun soluklu tatil alternatifleri veriliyor.


Otellerin sunduğu geniş kapsamlı SPA imkânları, majesty otellerinin konsepti, çocuklara özgü programlar ve Öger Türkiye çalışanlarının ülkemize gelen misafirlere tatilleri süresince mutlaka yapmalarını tavsiye ettiği öneriler yer alıyor.
Her yıl artan bir ilgi Antalya’nın iventlerinden biri olma yolunda ilerleyen 3. Öger Antalya Maratonun anlatıldığı bölümde katılımcılar için gerekli ön bilgiler yer alıyor. Golf paketleri, wellness programları ve futbol kamp alternatifleri katalogun bu yıl da vazgeçilmez ürünleri arasında.


Uzun Soluklu Tatil


‘Uzun soluklu Tatil’ sloganını bu kış ön plana çıkaran Öger Tours 50 yaş üstü kesime hitap ettiği bu programla, 4 Hafta ve üzeri rezervasyon yaptıran her tatilciye ‘avantaj kartı’ vererek, tatilcilerin birçok üründen yararlanmasını amaçlıyor.

Sağlık Check- Up larından, araba kiralamaya, Telefon kartlarından, Antalya’da akşam yemeklerine kadar çeşitli imkânlardan bedava yararlanma imkânı sağlayan ‘avantaj kartı’ ile kış turizmini canlandırarak, 50 yaş üstü misafirleri Türkiye’ye çekmeyi hedefleniyor.


Kültür Turları


Kültür Turları olarak 5 farklı rota belirleyen Öger Tours, aynı zamanda Side, Alanya ve Kemerde programa aldığı yürüyüş turlarını yörenin doğal yaşantısı ile birleştirerek Toroslardaki Yörük yaşantısını ön plana çıkarmayı hedefliyor. İstanbul-Antalya ve İstanbul-Kıbrıs kombine turları ile ürün çeşitliliği artırılarak farklı portföydeki potansiyel hedefleniyor.


Toplam 110 Otel.


Kemer’den 6, Antalya ve Lara-Kundu’dan 20, Belek’ten 21, Side’den 22, Alanya’dan 15, Davraz’dan 1, Ege Bölgesinden 7 ve Kıbrıs’tan 18 olmak üzere toplam 110 otelin yer aldığı Öger Tours 07–08 Kış Katalogu, uçuş planlarının, otel detaylarının ve fiyatların yer aldığı 120 sayfalık ilave kitapçık ile piyasaya sürüldü. Çeşitli paket programlar ile 69 otelin yer aldığı İstanbul Kataloğu bu sene de ayrı hazırlandı.


Emre Altınışık-Türkiye Turizm


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.