Of Kültür ve Sanat Şenliği

Of Kültür ve Sanat Şenliği

Bu yıl beşincisi düzenlenen Of Kültür ve Sanat Şenlikleri ünlü sanatçıların konserleri, çeşitli aktivitelerle coşkulu bir şekilde sürüyor.

Of Kültür ve Sanat Şenlikleri, düzenlenen konserlerle başladı.

Bu yıl beşincisi düzenlenen Of Kültür ve Sanat Şenlikleri çeşitli aktivitelerle coşkulu bir şekilde devam ediyor.

Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan şenliklerin açılışında Of Belediye Başkanı Oktay Saral, Ticaret Odası Başkanı Erdal Saral, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Yüksel, Hayrat Vakfı Başkanı Ruhan Çakıroğlu, Ressam Cemal Akyıldız ve Folklor Derneği Başkanı İhsan Hacıbektaşoğlu birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından şenliklerin açılış kurdelesi kesildi. Of Folklor Derneği Kız Halk Oyunları ekibi kemençe eşliğinde horon oyunuyla başlayan dün akşamki bölümde ses sanatçıları Seyfettin Çakıral ve Ceyhun Şişmanoğlu, Alaattin Us, Cemal Berber ve Haluk Levent sahne aldı. Havanın kararmasının ardından festival coşkusu iyice arttı. Festival alanını tamamen dolduran Oflular, müzik ve eğlence dolu bir gece yaşadı.

 



Konserde konuşan ünlü sanaçtı Haluk Levent, tanıdığı üç kişiden birinin Oflu olduğunu belirterek, "Artık bundan sonra onlara sizin memleketinizde de konser verdim diyebileceğim." dedi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne almasına rağmen, birbirinden güzel şarkılarıyla ofluları coşturan Haluk Levent programını, gece saat 01:00 sularında havai fişek gösterileri ile bitirdi.

 

Şenliklerin bugünkü bölümünde ise düzenlenen halı saha turnuvası finali yapıldı. Finalde Saraçlı köyü ile Örtülü köyü karşı karşıya geldi. Normal sürede gol olmayınca penaltılarda Saraçlı köyü şampiyon oldu. Şenliklerin akşamki bölümünde ise Suavi ve Volkan Konak sahne alacak.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.