Nutrition Diyetisyenlik Kliniği

Nutrition Diyetisyenlik Kliniği

Nutrition Diyetisyenlik Kliniği

 

İstanbul’un Levent semtinde hizmet veren klinik kişilere diyet konusunda danışmanlık hizmeti veriyor. Uzman diyetisyenler aracılığıyla verilen hizmette klinik müşterilerin sağlıklarına kavuşmalarını sağlamayı amaçlıyor. Uzman ekipler aracılığıyla verilen danışmanlık hizmetleri arasında çocuklarda beslenme, kilo koruma, kilo alma, emziren annelerde beslenme, kilo verme, hastalarda beslenme ve hamilelerde beslenme hizmetleri yer alıyor.

Diyetisyenler Eşliğinde Zayıflama

Nutrition İstanbul kliniği zayıflama ihtiyacı duyan kişiler için hizmet veriyor. Deneyimli diyetisyenlerle çalışan klinik kişilerin sağlıklı bir şekilde kilo vererek sahip olmaları gereken kiloya ulaşmalarını sağlıyor. Bunun içinde öncelikle kliniğe başvuran kişilerin gerekli ölçümleri yapıyorlar ve kişinin durumuna uygun bir program ayarlayarak zayıflamalarını sağlıyorlar. Diyetisyenler kişilerin diyete uyup uymadıklarını kontrol ettikleri için kişiler uzmanlar eşliğinde zayıflayabiliyorlar. Kişiler için klinik tarafından hazırlanan programlar bütçeyi zorlamayacak şekilde hazırlanıp uygulamaya sunuluyor.

Diyetisyenler Eşliğinde Kilo Alma

Kilo verme problemi yaşayanlar kadar kilo alma sorunu yaşayan kişilerde bulunuyor. Olması gereken kilonun çok altında olan kişiler çeşitli rahatsızlıklar yaşayabiliyor. Bunun içinde kilo alma konusunda diyetisyenden yardım almak isteyen kişiler Nutrition İstanbul kliniğini tercih ediyorlar. Klinikte hizmet veren diyetisyen kişinin gerekli ölçümlerini yaparak onun için kilo aldıracak bir beslenme programı düzenliyor. Kişiler bu programlara uyduklarında ideal kilolarını kavuşarak sağlık problemlerinden kurtulabiliyorlar.

Online Diyet Hizmeti Alma

Nutrition İstanbul kliniği kişiler için online diyet hizmeti de veriyor. Bu sayede kişiler kliniğe gitmeden kendilerine verilen programı uygulayarak kilo alabiliyor veya kilo verebiliyorlar. Bunun dışında çeşitli rahatsızlık yaşayan kişiler içinde online hizmet vererek onların sağlıklarını tehlikeye atmayacak şekilde beslenmelerini sağlayabiliyorlar. bunun için kişilerin klinik doktorlarına mail yoluyla test sonuçlarını göndermeleri yeterli oluyor.

Çocuklarda Beslenme

Çocuklarda obeziteye yakalanma riski çok yüksek olduğu Nutritoin İstanbul kliniği çocukların doğru beslenme alışkanlığı edinmeleri için hizmet veriyor. Aynı zamanda obezite sorunuyla uğraşan çocuklar için uygun diyet programları hazırlayarak onların erken yaşlarda bu sorundan kurtulmasını sağlıyorlar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.