Nuri İyem Resim Ödülü

Nuri İyem Resim Ödülü

Nuri İyem adına 2006 yılından bu yana gerçekleştirilen “Nuri İyem Resim Ödülü” Resim Yarışması bu yıl yedinci kez düzenleniyor.

Seçici Kurul tarafından ödüle layık görülen sanatçıya 10.000 Türk Lirası para ödülünün yanı sıra “Nuri İyem Resim Ödülü” nü simgeleyen, Prof. Rahmi Aksungur tarafından özel olarak üretilen bronz “Heykel” verilecek. Ayrıca ödül alan sanatçı, Lebriz.com sanatçı katalogları bölümünde iki yıl süreyle online katalog hakkı kazanacak.


“Nuri İyem Resim Ödülü –
2012” Seçici Kurulu; Prof. Rahmi Aksungur, Prof. Dr. Adem Genç, Prof. Dr. Zeynep İnankur, Prof. Kemal İskender, Ümit İyem, Prof.Dr. Erhan Karaesmen, Temür Köran, İrfan Önürmen ve Prof. Dr. Mehmet Özer’den oluşuyor.


“Nuri İyem Resim Ödülü”nü alan resim ve Seçici Kurul tarafından sergilenmeye değer bulunan resimler, Evin Sanat Galerisi’nde 26 Haziran 2012 tarihinde düzenlenecek ödül töreninin ardından, 26 Haziran–10 Temmuz 2012 tarihleri arasında sergilenecek ve hazırlanacak kapsamlı katalogda bir araya getirilecek.


Yarışmaya katılım için 18 yaşını doldurmuş, T.C. vatandaşı ressamların; Evin Sanat Galerisi ve  www.evin-art.com ’dan temin edecekleri katılım formlarını, yapıtlarıyla birlikte 01.06.2012 tarihinden başlamak üzere 03.06.2012 saat 19.00a kadar Evin Sanat Galerisi’ne teslim etmeleri gerekiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.