Nişantaşında su baskını

Nişantaşında su baskını

Vali konağı caddesinde ki yol yapımı cadde üzerinde ki dükkân ve evlere zarar veriyor. Yolun eğiminden dolayı yağan yağmurdan işletmeler su altında kaldı.

 NİŞANTAŞI’NDA SU BASKINI

Vali konağı caddesinde ki yol yapımı cadde üzerinde ki dükkân ve evlere zarar veriyor. Yolun eğiminden dolayı yağan yağmurdan işletmeler su altında kaldı. Esnaf gazetemiz aracılığıyla sorunun çözüme kavuşturulmasını istedi.

 

Fevran Yorgancıgil - Altın Eczanesi

“ECZANEMİZİ SU BASTI”

Altın Eczane’nin sahibiyim 41 yıldır eczacıyım. En büyük sorunumuz insanların arabalarını kaldırıma sıfıra sıfır park etmeleri. Bu durum özellikle yağmur yağdığında bize sıkıntı yaratıyor. Eğimin caddenin iki tarafında eşit olmamasından dolayı zaten caddeden ileriye gidemeyen su kaldırıma doluyor. Biz tatilde iken yağmur yağacak diye korkuyoruz çünkü, kaldırıma park yapılmışsa sular eczaneye giriyor. Bir defa bunu yaşadık çok ciddi hasara uğradık.

 

Nuray Çavuş- TEB Nişantaşı Şube Müdürü

“LOĞAR KAPAKLARI SORUNLU”

Bu sene iki defadır tuvaletin mazgalından ve yoldan gidemeyen su nedeniyle bankamıza su bastı. Bankanın sistem odası, kasası, mutfağı bodrum katta bulunuyor. Şube 5 yıldır burada daha önce böyle bir olay yaşanmamış. Sorunun eğimden kaynaklandığı söyleniyor. Bunun yanında logarlar da olan sorunlarda bankamızın zarar görmesine yol açtı. Evraklarımızı ve sistemlerimizi çok zor kurtardık. Bu sorunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.