Necati Karagöz, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı

Necati Karagöz, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı

Teşkilatlardan sorumlu olan Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Necati Karagöz kimdir? Nereli? Ne iş yapar? Biyografisi

NECATİ KARAGÖZ KİMDİR?  

1973 yılında Antakya’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Hatay’da, yükseköğrenimini, Eskişehir’de İ.İ.B.F. İşletme Bölümü’nde tamamladı.

Yönetim ve Organizasyon, Uluslararası Kalite Yönetimi, Dış Ticaret ve Teknoloji Transferi konularında uzmanlaşmıştır.

Önde gelen birçok yerli ve yabancı sanayi kuruluşunda yatırım, proje müdürlükleri ve çeşitli kademelerde yöneticilik, danışmanlık ve icra kurulu üyelikleri görevlerinde bulunmuştur. Proje çalışmalarında özellikle Uzakdoğu’nun gelişimini yakından takip etmiş, gelişmiş birçok ülkeden birçok teknolojiyi ülkemize kazandırmıştır. Kurucusu olduğu aile şirketlerinde yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır.

Siyasete AK Parti’nin kuruluşu ile Gençlik Kolları İlçe Başkan Yardımcısı olarak Bağcılar’da başladı. Daha sonra aynı ilçede Ana Kademe İlçe Başkan Yardımcılığı ve İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu.

İl Başkanlığında çeşitli komisyonlarda uzun yıllar görev alan Karagöz, 2011 Genel Seçimlerinde İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Adayı olarak çalışmalarına devam etmiştir.

6 Mayıs 2018’de yapılan İstanbul İl Kongresinde, İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir. 24 Haziran seçimlerinde İstanbul 3. Bölge SKM Başkanı olarak görev yapmıştır. 2. Bölgeden Sorumlu İl Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Karagöz, 8 Ocak 2019’da İnsan Haklarından sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine, 23 Eylül 2019 tarihinden itibaren de Teşkilattan sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştır.

Ayrıca HATAYDER Memleket İl Derneğinde Kurucu ve Yönetim Kurulu üyesidir. Yine kurucusu olduğu YAPSUDER (Yapısal Su Yalıtımcıları) Derneğinde Kurucu ve Genel Başkan Yardımcısıdır.

Evli ve üç çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.