Nasrettin Hoca'yı 'Kirli' canlandıracak

Nasrettin Hoca'yı 'Kirli' canlandıracak

Konya'nın Akşehir ilçesinde 5-10 Temmuz tarihlerin arasında düzenlenecek 48. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde, Nasreddin Hoca'yı kim canlandıracak.

Konya'nın Akşehir ilçesinde 5-10 Temmuz tarihlerin arasında düzenlenecek 48. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde, Nasreddin Hoca'yı, Kadir Çöpdemir'in canlandıracağı bildirildi.

Akşehir Belediye Başkanı Mustafa Baloğlu, yaptığı açıklamada, şenliklerde her yıl ünlü bir sanatçının temsili Nasreddin Hoca olduğunu söyledi. Bu yıl temsili Nasreddin Hoca için ilk olarak Kadir Çöpdemir'e teklif götürdüklerini belirten Baloğlu, teklife olumlu yanıt veren Çöpdemir'in üçüncü kez Hoca'yı canlandıracağını bildirdi. Tüm dünyanın tanıdığı ve günümüzde bile her bir kıssasından yeni öğütler çıkarılan Nasreddin Hoca'nın kavuğunu taşımanın kolay olmadığını ifade eden Baloğlu, ''Hoca bu yıl yine önemli mesajlar verecek. Bu mesajları iyi algılamak gerekiyor'' dedi.

Baloğlu, Çöpdemir'in daha önce 45. ve 47. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde Nasreddin Hoca'yı canlandırdığını anımsattı.



AA

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.