Nadir Günday, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı

Nadir Günday, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı olan Nadir Günday, Sarıyer ve İBB Meclis Üyesidir.

Nadir Günday, kimdir? Ne iş yapar?

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı olan Nadir Günday’a, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Spor İşleri Müdürlükleri bağlıdır.

NADİR GÜNDAY KİMDİR?

1965 yılında Sivas Divriği’nde dünyaya geldi. 1975 yılında ilköğretimini tamamlamasının ardından inşaat ve taahhüt işleri alanında faaliyet gösteren aile şirketinde iş hayatına başladı.

1986 yılında Adana’da vatani görevini tamamladıktan sonra 1992 yılına kadar aile şirketin’ de yönetici olarak çalıştı.

Türkiye‘nin ilk Fiat Yetkili Servisi ve ilk TSE belgesi sahibi yetkili servis olan Yakup oto san.ve Tic. A.Ş’ye ortak oldu.

1999 yılında sigorta aracılık hizmetleri alanında faaliyet göstermek üzere kurulan M.E.N  Sigorta Aracılık Hiz. Ltd. Şti ‘ne ortak oldu. 1992 yılından beri aynı zamanda ortağı olduğu Yakup Oto San. Ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi ve yönetici olarak iş hayatına devam etmektedir.

1988 yılında CHP Kağıthane İlçe üyesi olarak siyasi faaliyetlerine başladı. 1989-1991 yılları arasında CHP Kağıthane İlçe Delegesi olarak görev yaptı. Siyasi faaliyetlerine 2003 yılından itibaren CHP Sarıyer ilçesinde devam etmekte olup, 2004-2009 yılları arasında CHP Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve İlçe Saymanlığı görevlerinde bulundu.

2009 yılı Yerel Seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi adayı oldu. Halen CHP Sarıyer İlçe Üyesi olarak siyasi hayatına devam etmektedir.

Evli ve bir çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.