Nacati Ateş, Doğan'a bağlı

Nacati Ateş, Doğan'a bağlı

Trabzonspor başkanı Nuri Albayrak Necati Ateş'in transferi için topu Teknik Direktör Ziya Doğan'a attı. Albayrak bu transferi Doğan'ın istemesi halinde gerçekleştirebileceklerini belirtti...

NECATİ TRANSFERİ DOĞAN'A BAĞLI
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, fazla transfer yapmaya gerek duymadıklarını ifade ederek, "Zaten üç futbolcuyu aldık. Aldığımız arkadaşlar eksiklerimizi gideriyor" derken, Ziya Doğan'ın Necati'yi istemesi halinde transferi gerçekleştirebileceklerini söyledi..

BOL ALTERNATİFLİ BİR KADRO
Şampiyonluk için iddialı konuşan Trabzonspor, transfer çalışmalarında sağlam adımlar atıyor. Kadrosunu Adnan, Jabi ve Serkan Balcı' yı alarak güçlendiren bordo - mavili takımda 50 kişilik futbolcu kadrosu teknik direktör Ziya Doğan ve yönetimin yüzünü güldürüyor.

20 Haziran'da İnter Toto'da mücadele edecek takım ile Bolu'da çalışmalarına başlayacak olan Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak, "Şu ana kadar kadromuza üç futbolcu kattık. Transfere en hızlı giriş yapan takımlardan birisiyiz. Sırf transfer olsun diye transfer yapmıyoruz. Aldığımız futbolcuların hepsi, geçtiğimiz sezon sıkıntı çektiğimiz mevkilere alındı. Az ama öz transfer politikasını izliyoruz. Hedefimiz hepsi birbirinden kaliteli futbolcularla dolu altın bir 11 kurmak" dedi.

NECATİ ATEŞ DOĞAN'A BAĞLI
Başkan Albayrak, Galatasaraylı futbolcu Necati'nin transferiyle ilgili olarak ise "Hocamızın istediği tüm futbolcularla görüşmeler yapıyoruz. Hocamız bizden Necati'yi isterse, kulübüyle bir görüşme talebinde bulunuruz. Ancak şu anda gündemimizde yok. Prensiplerim gereği bir futbolcunun takımı ile konuşmadan asla kendisi ile konuşmam. Bu tüm futbolcular için geçerlidir. Kaleci arayışlarımız ise devam ediyor. Hiç almayıp Tolga ile de yola devam edebiliriz" diye konuştu.

Albayrak, sakat oyuncuların iyileşmesi ve kiralıkların geri alınması ile bol alternatifli bir kadro kazandıklarını ifade ederek, "Biz futbolcularımızı yetişmeleri için çeşitli kulüplere yolluyoruz. Eğer her yıl Süper Lig'e 8 - 10 tane kiralık futbolcu verebilirsek ne mutlu bize. Bu gerçekten büyük bir başarı olur" şeklinde konuştu.



ajansspor


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.