Müzik dünyasını karıştıracak iddia

Müzik dünyasını karıştıracak iddia

MÜYAP'tan Diamond ödülü alabilmek için bir sanatçının kendi albümünden 60 bin tane aldığını iddia eden ünlü şarkıcı Kayahan, deşifre tehdidinde bulundu..

Kayahan MÜYAP'tan Diamond ödülü alabilmek için bir sanatçının kendi albümünden 60 bin tane aldığını iddia etti. Kayahan, "Ya o sanatçı kendini açıklasın ya da ben ifşa edeceğim" dedi

Usta yorumcu Kayahan, geçen günlerde düzenlenen MÜYAP ödülünü almak için, kendi albümünden 60 bin adet satın alan bir sanatçı olduğunu söyleyerek şok bir iddiada bulundu. Sanatçı bu düzenbazlığı yapan sanatçının ya çıkıp bu konuyu itiraf etmesini, ya da MÜYAP'ın bu ismi açıklamasını istedi. Kayahan, "Eğer MÜYAP açıklamazsa, önümüzdeki günlerde bu ünlünün kimliğini açıklayacağım" dedi.

SUÇLAMA ÇOK AĞIR

Bilindiği gibi MÜYAP'tan alınan ödüller 100 bin adet satış yapan albümlere ve daha üstüne veriliyor. Kayahan açıklamasında şöyle dedi: "İstese Kenan Doğulu da bunu bu şekilde yapardı. Diamond ödülü almasına 30 bin eksik rakam kalmıştı. O da cebinden ödeyerek 30 bin tane satın alır ve 300 bin barajını geçip, ödülünü alırdı. Ama yapmadı. Diğer arkadaş kendisini çok kurnaz bulduğu için 60 bin taneyi üretim maliyetinin az üstünden faturalı olarak alıp, bu ödülün hiç utanadan sahibi oldu. Ben bu olayı Müyap Başkanı Bülent Forta'ya anlattım."

BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Kayahan, MÜYAP'ın ya da bu uyanıklığı yapan sanatçının kendisinin çıkıp bu olayı itiraf etmesini ve ödülünü geri vermesini bekliyor. Eğer bu olay Kayahan'ın istediği gibi gerçekleşmez ise usta sanatçı basın toplantısı yaparak bu kişinin kimliği ifşa edecek.

İSTE HEDEFTEKi SANATCILAR

MÜYAP, albümleri 300 bin adet ve üstünde sattığı için bu yıl 4 sanatçıya Diamond Ödülü verdi. Diamond Ödülü’nü alan sanatçılar, İsmail YK, Serdar Ortaç, İbrahim Tatlıses ve Ferhat Göçer’di. Kayahan’ın itham ettiği kişinin bu dört sanatçıdan biri olduğu ileri sürülüyor. Herkes merakla Kayahan’ın açıklayacağı ismi bekliyor.

Bugün


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.