Mustafa Sarıgül'den İlk Açıklama Geldi

Mustafa Sarıgül'den İlk Açıklama Geldi

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Maslak, Ayazağa ve Huzur mahallelerinin Sarıyer ilçesine bağlanmasıyla ilgili ilk kez açıklama yaptı...

 Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Ayazağa, Huzur ve Maslak mahallelerinin  Şişli'den alınıp Sarıyer'e bağlamasına ilişken teklife tepki gösterdi. Sarıgül "TBMM'nin sağduyusu bu önergeyi reddedecek" dedi.


Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan tarihi "Kent Sinemasının" Şişli Belediyesi tarafından yenilenmesi için yapılan temel atma töreninde konuşan Mustafa Sarıgül'ün gündeminde Maslak'ın Sarıyer'e bağlanması vardı.

Ayazağa, Huzur ve Maslak mahallelerinin 1944 yılından itibaren Şişli'yle bütünleştiğinin altını çizen Sarıgül, basın mensuplarının yoğun ilgisi için, "Burada kameraların neden çok olduğunu biliyorum. Bu noktada hiçbir televizyona çıkmayacağım hiçbir televizyonda canlı yayında başkaları gibi katılmayacağım" dedi. 

"ÖNERGENİN REDDEDİLECEĞİNİ GERÇEKTEN BİLİYORUM"
Sarıgül konuşmasında, "13 ilin büyükşehir kapsamına alınması kanunu görüşülürken, gece saat 01:15'de iki tane milletvekili şu mahalllelerin Sarıye'e bağlanması konusunda bir önerge veriyorlar. Bu önergenin 1944 yılından beri Şişli ile eşdeğer olan Şişli'yle bütünleşen Ayazağa, Huzur ve Maslak mahallelerinin bir başka ilçeye bağlanması için bir önerge veriyorlar. Bu önergenin milletvekilliği yapmış bir arkadaşınız olarak, TBMM'yi biliyorum. Allah'ıma inandığım gibi inanıyorum ki TBMM'nin sağduyusu bu önergeyi reddedecek. Ben yüce parlementodan hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden bütün grup başkanvekillerinin, bütün milletvekilerimizin, gerçekten Türkiye'nin hiç gündeminde olmayan son derece yersiz 1944 yılılndan beri Şişli'yle elele, kolkola omuz omuza olan ve bütünleşen Ayazağa, Huzur veMaslak mahallelerinin 1944 yılyından beri olduğu gibi bugünden sonra da Şişli ile beraber çalışmaya devam edeceklerine inanıyorum. Haksızlığa, adeletsizliğe izin vermeyeceklerine inanıyorum. Bu önergenin reddedileceğini gerçekten biliyorum. Bu noktada bütün yurttaşlarımızın göstermiş olduğu desteğe, çabaya  Şişlili yurttaşlarım adına saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.