Mustafa Sarıgül hükümete yüklendi!

Mustafa Sarıgül hükümete yüklendi!

İstanbulluların yüzde 100′ün kucaklayacağını belirten Sarıgül, ” İktidar diyor ki bana yurttaşlarımın yüzde 50′si lazım. Geri kalan ne yaparsa yapsın.

     İstanbulluların yüzde 100′ün kucaklayacağını belirten Sarıgül, ” İktidar diyor ki bana yurttaşlarımın yüzde 50′si lazım. Geri kalan ne yaparsa yapsın. O zaman ne oluyor. Allah korusun Taksim’de palalı gençler sokağa çıkıyor. Kadınlarımıza tekme atıyorlar. Ben bu meydandan söz veriyorum. Yurttaşlarımın yüzde 100′ünü kucaklayacağım” diye konuştu.

ZANNEDİYORLARKİ ELEKTRİĞİ KESERİZ, OYLARI DEĞİŞTİRİRİZ

    “Sağ olsunlar paraları çok. Televizyonlar da bilbordlarda öyle tanıtımlar yapıyorlarki” diyen Sarıgül, “Demokrasilerde insanlar kendi dönemleri için düşünür. Bir de yazmışlar. 2023. Neredeyse 2030 yazacaklar. Siz sandıktan çıkacağınızı nerden biliyorsunuz. Ama şöyle biliyorlar. Zannediyorlar ki elektriği keseriz, oyları değiştiririz” şeklinde konuştu.

     Kendisini destekleyenlerden sosyal medyada da destek isteyen Sarıgül, ” 7 bin kişiyi görevlendirmişler. Maaşlı adamlar. Nerede Sarıgül çıksa maşallah 50 tane aynı isimle atıyorlar. Benimde gençlikten ricam şu: Sosyal medyada çok destek veriyorum. Yakında televizyonlarda bizim burnumuzu bile göstermeyecekler. Çünkü benim yandaş medyam yok. Benim sadece Allah’ım ve sizler varsınız” ifadelerini kullandı.

ALLAHIM'DAN DA LAİKLİĞİMDEN DE TAVİZ VERMEM
    “Artık İstanbul’u çantada keklik görenler korkmaya başladı” diyen Sarıgül, “Türkiye’nin neresine giderse gitsinler Sarıgül’den İstanbul’dan bahsediyorlar. Allah gani gani rahmet etsin. Erbakan hocanın ekmeğinin üstüne oturdunuz. O ekmek artık bitti. Sizi gidiler sizi.

      Bir tanesi soruyor. Ben Allah’ımdan başkasından korkmam. Unutmayın etrafı dağlık, ortası bağlık, rüzgarının sert, delikanlısını mert olduğu yerden geliyorum. Gelirken mesaj atan soru soran basın mensubu arkadaşıma da şunu söylemek istiyorum. Sarıgül inançlı bir ailenin evladı. İnançlara saygılı, laikliği savunuyorum. Ben Allahım’dan da inançlara saygılı laikliğimden de taviz vermem” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.