Murat Ersoy tek partili hükümetten yana

Murat Ersoy tek partili hükümetten yana

Atlas Jet Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy: Tek partili hükümetin devam etmesi halinde tanıtma ve kalkınma projesi Uşak'ı uçuracak

UŞAK - Uşak Tanıtma ve Kalkındırma Projesi'ni hayata geçiren Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, şehrin gelişiminin önünü açmak için dört yıllık bir plan yaptıklarını belirterek, "Tek parti hükümetinin devam etmesi halinde istikrar bozulmaz ve projemiz başarılı olur." dedi.

Uşak'ı ziyaret eden Ersoy, sefer sayılarını dörtten beşe çıkardıklarını ve şehrin ekonomik kalkınması için yeni bir programı hayata geçireceklerini söyledi. Uşak'ta profesyonel bir ekip kuracağını belirten Ersoy, Atlasjet Havayolları Yatırım Analisti Esra Bozkurt ve Bölge Temsilcisi Barış Battal ile birlikte projenin hayata geçirilmesi için kararlar alındığını ve yakın bir dönemde ulgulanacağını dile getirdi. Uşak Belediyesi encümen salonunda bir basın toplantısı düzenleyen Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy, Uşak Kalkınma ve Tanıtma Projesi adı verilen çalışmanın dört yıllık bir süreci kapsadığını, başarılı olması için hükümetle yakın diyalog kurulmasını gerektiğini söyledi.

 

Ersoy, "Tek parti iktidarı yeniden gündeme gelirse, ekonomik istikrar devam edecektir. Projenin hayatta kalması ve devam etmesi için hükümetin güvenini ve desteğini almalıyız. Koalisyon durumunda proje sekteye uğrayabilir ve hedefler tutmayabilir, çünkü istikrarın olmadığı yerde kimse uzun vadede yatırım ve kalkınma düşünemez." şeklinde konuştu.

 

Kalkınma projesinin ciddi yatırımlar ve teşvikler gerektirdiğini ifade eden Murat Ersoy, "Hükümetin desteği yanınızda olmalı. Ekonomik istikrarın bozulduğu noktada yatırımlar durur ve eski haline gelmez. 2001 krizindeki hüsranı herkes çok iyi biliyor. O zamanın etkisiyle hâlâ mobil sermaye geliyor. Kalıcı yatırımcı, bu istikrar ortamı devam ederse eminim Türkiye'ye gelecektir. Uşak'tan tek isteğim, kimsenin şahsi düşünmemesi ve şehir için tercih yapması. Tek vücut olarak hareket edersek başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi.

 

Projede görev alan resmi ve sivil toplum kuruluşlarının bazıları şunlar: Valilik, belediye, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Uşak Ticaret Borsası, Uşak Organize Sanayi Bölgesi, Uşak Sanayici ve İşadamları Derneği, Deri Sanayicileri Derneği, Genç İşadamları Derneği, Uşak Eğitim Vakfı ve Uşak Üniversitesi.


Türkiye Turizm



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.