Müjde Ar, Tiroid Testinden Geçti…

Müjde Ar, Tiroid Testinden Geçti…

Daha önce geçirmiş olduğu tiroid ameliyatı sonrası kullanacağı ilacın dozunu ayarlamak için tiroid ile ilgili birtakım testler yaptırmak üzere Özel Bodrum Hastanesi’ne başvuran Müjde Ar,’35 senedir Bodrum’a gelirim.

Orkun Türe Bodrum'dan bildiriyor...
 
 
Gündoğan’da evimiz var. Sıcak havalardan dolayı  saat 16:00 dan sonra denize giriyorum.Her yıl, bu yaz Temmuz Ağustos’ta gitmeyeceğim
 
Eylül sonuna kadar Bodrum’da kalmayı planladıklarını söyleyen Müjde Ar Özel Bodrum Hastanesi danışmasında gördüğü ‘Alperen’adlı bebeği sevmeye doyamazken, sanatçıyı yalnız bırakmayan eşi Ercan Karakaş ‘Aman ha Müjde Ar’ın çocuğu oldu diye çıkmasın haber sakın’ diyerek espri yaptı. Sanatçı ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar Alperen bebek için  ‘çok şanslı’ yorumunu yaptılar.

 

 

Müjde Ar, 1954 yılında İstanbul’da doğdu. Bir süre tiyatro oyunculuğu ve mankenlik yaptı. İlk kez TV için çekilen Aşk-ı Memnu adlı dizide oynadı (1974). Ve Babacan adlı filmle de sinemaya geçti (1975). Daha sonraları özellikle de kadın sorunlarını işleyen filmlerde oynayarak dikkati çekti.

Filmlerinden bazıları: Ah Güzel İstanbul (Ömer Kavur), Adı Vasfiye (Atıf Yılmaz), Asılacak Kadın (Başar Sabuncu), Aaahh Belinda (Atıf Yılmaz), Afife Jale (Şahin Kaygun).

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.