Muhterem Aktaş: ‘CHP’nin yeri Şişli’ye yakışmıyor’

Muhterem Aktaş: ‘CHP’nin yeri Şişli’ye yakışmıyor’

Muhterem Aktaş, CHP’nin parti teşkilatının konumu ve yerinin Şişli’ye yakışmadığını söyledi.

Muhterem Aktaş’ın daveti üzerine bir araya gelen, Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin, Şişli Siyaseti üzerine özel bir sohbet gerçekleştirdiler.

AKTAŞ’IN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞI KONUŞULUYOR

Eyüpsultan’da siyaset yapan ve Cemal Canpolat ile yakınlığı ile bilinen ve eski İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan Muhterem Aktaş, artık Şişli siyasetinde, ilçe başkanlığına aday olarak gireceği konuşuluyor.

Aktaş’ın, Mehmet Tekin’i davet etmesi, ikametini Şişli’ye alması ve konunun Şişli siyaseti üzerine olması Muhterem Aktaş’ın ilçe başkanlığına aday olacağı yorumlarını kuvvetlendirdi.

AKTAŞ İLE TEKİN ARASINDA İLGİNÇ DİYALOG

Tekin’in, Şişli Siyasetin’nin tabandan gelen ve belediye başkanı olan Muammer Keskin’e rağmen, karşı liste çıkartarak seçim kazanmanın neredeyse imkansız olduğunu söylemesi üzerine ilginç diyaloglar yaşandı.

AKTAŞ: NE KARŞIYIZ NEDE TARAFIZ

Aktaş, CHP’de Muammer Keskin’e karşı bir karşı taraf olma niyetinde olmadığını ifade ederek, ama bu da tamamen bir belediye başkanı kontrolünde de, bir ilçe yönetimi oluşmaması gerektiğinin de altını çizdi.

TEKİN: ŞİŞLİ’DEKİ SİYASİ DENGLER KARŞIK

Tekin, Şişli’deki siyasi dengelerin çok karışık olduğunu, il yönetimi döneminde iken, Şişli Siyaseti için gerekli siyasi yatırım ve çalışmaları yapmadıkları için, adaylık durumunda işlerinin zor olduğunu söyledi.

“CHP’DE SİYASET ÇOK FARKLI GELİŞİR”

Aktaş ise, CHP’de siyasetin çok farklı geliştiğinin altını çizerek kongrelerin başlaması ile birçok dengenin değişebileceğini belirtti.

“CHP İLÇE TEŞKİLATININ YERİ DEĞİŞMELİ”

Şişli’ye başkan olan, daha önceki hiçbir yönetim tarafından dile getirilmeyen, CHP’nin Şişli’deki yerin uygun olmadığını ve CHP’ye yakışmadığını ilk defa ifade eden Muammer Keskin olmuştu.

Keskin, CHP Şişli İlçe Teşkilatının Şişli’ye yakışır modern bir yerde olması gerektiğini söylemişti.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in seçim döneminde bu tespiti yaptığını da ifade eden Aktaş, CHP’nin kendine ait bir yerinin olması ve Şişli’de daha merkezi bir konumda yer alması gerektiğini de söyledi.

AKTAŞ İKAMETİNİ MERKEZ MAHALLESİ’NE ALDI

Aktaş’ın siyaset yapabilmek için ikametini taşıdığı yer ise, 40 yıldır siyaset yapan Muammer Keskin’in ikamet ettiği Merkez Mahallesi oldu.

ŞİŞLİ’DE SİYASET HAREKETLENİYOR

CHP’nin önümüzdeki günlerde genel kurul kararı ile Şişli’de siyasetin çok daha hareketli geçeceğinin ayak sesleri gelmeye başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.