Müezzinoğlu: "Sarıgül değil kırmızı gül de gelse fark etmez"

Müezzinoğlu: "Sarıgül değil kırmızı gül de gelse fark etmez"

Batuhan Yaşar’ın yaptığı Ankara’nın Gündemi programına konuk olan Bakan Müezzinoğlu, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

     Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Mustafa Sarıgül, iletişimi çok iyi olan, çok iyi hukuk kuran bir insan. Kendisi, farklı bir siyasi partide en rahat iletişim kurduğum arkadaşlarımın başında geliyor ama Sarıgül değil, kırmızı gül de gelse hiç fark etmez" dedi.

     Sunuculuğunu TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın yaptığı Ankara’nın Gündemi programına konuk olan Bakan Müezzinoğlu, Sarıgül'ün CHP' ye katılması ve İstanbul için belediye başkanı olacağına dair iddiaları değerlendirdi. Müezzinoğlu, “Ben 5 Yıl İstanbul İl Başkanlığı yaptım. 7 yıl önce de bıraktım. Ama İstanbul’u hala iyi tanıyorum. İstanbul benim 40 yıldan fazla ömrümün geçtiği, mesleğimi ve siyasetimi icra ettiğim bir yer. Her alanda İstanbul ile iç içe yaşayan bir insanım. Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Kadir Topbaş’ın şu anda İstanbul’daki durumu, Ak Parti dinamiklerinin temsili alanında hiçbir sorun teşkil etmiyor. Bize düşeni iyi yaptığımız sürece, hiçbir sorunumuz olmaz. Kuruluşumuzdan bu yana biz toplumun karşısında AK Parti olarak üzerimize düşeni iyi yapma samimiyeti ve gayreti gösterdik. Bir zafiyet göstermediğimiz sürece İstanbul’da da Türkiye’de de asla bir sorun yaşamayız. Ama samimiyetimizde bir zedelenme olursa yani Başbakanımızın da dediği gibi, ‘Ayaklarımız yerden kesilirse’ veya gayretimizde bir sorun olursa yani ‘Nasıl olsa yüzde 50 oyumuz var, vatandaşın elini sıkmazsak da olur, oraya gitmesek de olur, buradaki sitemi dinlemesek de olur’ dersek, İstanbullu bize gereken dersi verir” dedi.

“Sarıgül değil, kırmızı gül gelse de fark etmez”
      İl Başkanlığı yaptığı dönemde Mustafa Sarıgül ile iyi temaslarının olduğunu belirten Müezzinoğlu, “Sarıgül değil, kırmızı gül de gelse hiç fark etmez. Sarıgül, iletişimi çok iyi olan, çok iyi hukuk kuran bir insan. Kendisi, farklı bir siyasi partide en rahat iletişim kurduğum arkadaşlarımın başında geliyor. Kadir Topbaş ile AK Parti seçmeninin zaten bir sorunu yok. AK Parti dışındaki seçmenlerin de yarısı Topbaş için ’Düzgün insan, temiz insan, beyefendi insan, o olursa bir itirazımız yok’ diyor. Şimdi bu ilave kitle varken ve AK Parti’nin bu tabanı varken biz bize düşeni iyi yaptığımız sürece herhangi bir sorun olmaz” şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.