Muammer Keskin’den mafyavari yöntemler ve sahtecilik skandalı!

Muammer Keskin’den mafyavari yöntemler ve sahtecilik skandalı!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in mafyanın elinden otoparkları aldık dediği olayların arkasında, sahte imza ve mafyavari yöntemler kullandığı ortaya çıktı.

Muammer Keskin’in ben yaptım oldu mantığı ile yaptığı uygulamaların ve bu uygulamalar için kullandığı yöntemler gün geçtikçe tek tek ortaya çıkmaya başladı. Keskin’in bu skandalları da savcılığa yapılan suç duyurularıyla ortaya çıkmış oldu.   

MUAMMER KESKİN, DEVLETİN KURUMLARINI DA YANILTMIŞ

Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı imzasıyla, Şişli Kaymakamlığı’na otoparkları işleten firma ile Şişli Belediyesi arasında sözleşmesinin olmadığını yazdığı resmi yazının arka planında sahte imza ve mafyavari yöntemler kullandığı ortaya çıktı.

SAHTE İMZAYLA KAYMAKAMLIĞA RESMİ YAZI YAZILMIŞ  

Muammer Keskin, otoparkları işleten firma ile Şişli Belediyesi arasında bir sözleşme yoktur diyebilmek için; Şişli Belediyesi iştiraki Kent Yol AŞ’nin o dönem remi başkan ve genel müdürü olarak görünen Ahmet Ercan Şenolur’un geçmişte attığı bir imzanın kullanıldığı ortaya çıktı.

Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’nin iştiraki olan Kent Yol AŞ’nin resmiyette başkanı ve genel müdürü olan Ahmet Ercan Şenolur’dan vekalet alarak görev yaptırmadığı da ortaya çıktı.

KESKİN, BELEDİYE ŞİRKETİNE PARALEL BAŞKAN ATAMIŞ

Şişli Belediyesi’nin şirketinin resmiyetteki başkanı ve genel müdürü olmasına rağmen, Ahmet Ercan Şenolur’un belediyenin şirketine gelmesi dahi yasaklanmış.

Alınan vekâletlerle belediyenin şirket yönetimini Muammer Keskin’in talimatıyla Eyüp Birgün’ün gayri resmi bir şekilde belediyenin şirketini yönettirdiği de ortaya çıktı.

BELEDİYENİN ŞİRKETİ, 12 AY BOYUNCA RESMİ OLARAK TOPLANMAMIŞ

Şişli Belediyesi’nin şirketi olan Kent Yol, resmi olarak yapılan bir genel kurul ile yönetim oluşturulur. Bu yönetimi de şirketin %99 hisse sahibi olan Şişli Belediyesi’nin başkanı Muammer Keskin’in istediği başkan ve yönetim kurulu ile teşkil edilir.    

Şişli tarihinde, Şişli Belediyesi’nin bir şirketi Muammer Keskin’in talimatıyla resmi olmayan adeta paralel bir başkanlık yöntemiyle Eyüp Birgün’e yönettirmiş oldu.

Şişli Belediyesi’nin iştiraki olan şirketin resmiyette görünen yönetim kurulunun hiçbir şeyden haberi olmaması için toplantı dahi yaptırılmadığı da ortaya çıkmış oldu.

MUAMMER KESKİN SÖZLEŞMEYİ HİÇE SAYDI

Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı olmasından kısa bir süre sonra şirket yetkilisini makamına çağırarak otoparkları tahliye etmesini istedi.

Şirket yetkilisi ise sözleşmesinin 2023’e kadar sürdüğünü ifade edip, aksi durumda mahkemeye başvurmaları gerektiğini söyledi.

Bu görüşmeden bir süre sonra sözleşmeyi hiçe sayan Muammer Keskin, Şişli Kaymakamlığı’na başvurarak işgalci olduğu iddiasıyla şirketin 5 otoparktan tahliye edilmesini istedi.

sisli-belediye-baskani-muammer-keskin-mafyavari-sahte-imza-kaymakamlik.jpg

ESKİ BAŞKAN HAYRİ İNÖNÜ, SÖZLEŞMEYİ DOĞRULADI

Durumdan haberdar olan şirket yetkilisi, Şişli Kaymakamlığı’na başvurarak tahliye işleminin hukuksuz olduğunu ifade etti.

Sözleşmenin eski Başkan Hayri İnönü döneminde yapıldığını ve 2023’e kadar süresi olduğunu vurgulayan şirket yetkilisi ilgili belgeleri de Şişli Kaymakamlığı’na ibraz etti.

Şişli Kaymakamlığı’na bir dilekçe sunan Hayri İnönü de işletmecilerin sözleşme hükümlerine uygun hareket ettiği için sözleşmenin yenilendiğini beyan etti.

RESMİ BELGENİN DÜZMECE YAPILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Sahtecilik olayı da burada patlak verdi. Kaymakamlık ilgili otoparkları işleten şirketin sözleşmesinin olup olmadığını sordu.

Şişli Belediyesi Kent Yol AŞ ise 25 Haziran 2019 tarihinde Şişli Kaymakamlığı’na “Monarch Otel şirketiyle herhangi bir kira sözleşmemiz bulunmuyor, anılan sözleşmelere ilişkin şirketimiz yönetim kurulunca alınmış bir karar olmadığı kayıtlarımızın tetkikinden anlaşılmıştır” içerikli bir yazı gönderdi. Yazıda Genel Müdür sıfatıyla Ahmet Ercan Şenolur’un imzası yer aldı.

sisli-belediye-baskani-muammer-keskin-mafyavari-sahte-imza.webp

BİR BELEDİYE, KENDİ ŞİRKETİNİN BAŞKANI İLE DAVALIK OLDU

Ancak Ahmet Ercan Şenolur imzasının kendisine ait olduğunu, fakat böyle bir belgeden de haberdar olmadığını burada bir sahteciliğin olduğunu ifade etti. Şenolur, ayrıca kendisinin imzası ile sahte belge tanzim edildiğini ifade ederek suç duyurusunda bulundu.

Şenolur, sözkonusu belgeden haberi olmadığını, imzasının kopyalandığını, yazının içeriğinin kendisine ait olmadığını ifade etti. Bu sahteciliğin kim tarafından yapıldığını bilmediğini ifade eden Şenolur, ayrıca Monarch firması İle sözleşme imzalandığını doğruladı.

sisli-belediye-baskani-muammer-keskin-mafyavari-sahte-imza-sikayet-kaymakamlik.webp

Bu gelişme üzerine Muammer Keskin Şenolur’u emekliye ayırdı. Kaymakamlık bu bilgiler ışığında, otoparkların tahliye edilmeyeceğine ifade etti. Şişli Belediyesi ise sahte belgeyi hazırlayanı bulup yargıya teslim etmek yerine hukuksuz işleme dur diyen Şişli Kaymakam Ali Fuat Türkel’e dava açtı.

İÇİŞLERİ DURUMA EL KOYSUN ÇAĞRISI

Monarch Otel Peyzaj İnşaat Şirketi Yetkilisi, “Kontratlarda Hayri İnönü’yle birlikte imzası bulunan diğer kişi Ahmet Ercan Şenolur’du.

Şişli Belediyesi, bizi sözleşme yaptığımız genel müdürün sahte imzasıyla mağdur etmeye çalıştı. Bu nedenle evrakta sahtecilikten belediye hakkında suç duyurusunda bulunduk. Savcılık belediyeden ilgili evrakın aslını istedi, hala göndermediler.

Başkan Keskin aylarca bize baskı uyguladı. Zabıtaları otoparkların kapısına dikip iş yapmamıza engel oldular.

Bir ara otoparkları İSPARK’a verdiler. Kontratları gösterdim, İSPARK otoparklarımızı terk etti. İçişleri Bakanlığı’nın da konuyla ilgili soruşturma başlatmasını istiyorum.”

sisli-belediye-baskani-muammer-keskin-mafyavari-sahte-imza-suc-duyurusu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.