Muammer Keskin ve ekibinin baskısı Sevim Ataş'ı da istifa ettirdi!

Muammer Keskin ve ekibinin baskısı Sevim Ataş'ı da istifa ettirdi!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve ekibinin CHP'yi dizayn etme baskısı, bu sefer de CHP Şişli Kadın Kollarından Sevim Ataş’ın istifa etmesine neden oldu.

KESKİN, HESAPTA PARTİ ROZETİNİ ÇIKARMIŞTI

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olurken tüm Şişli’nin gözleri önünde, parti rozetini çıkardığını söylemesine rağmen, CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman’dan habersiz, CHP Şişli Kadın Kolları ve CHP Şişli Gençlik Kolları ile toplantılar yaparak CHP Şişli’yi dizayn etmeye çalışmıştı.

KESKİN, CHP’Yİ DİZAYN ETMEYE ÇALIŞIYOR

Muammer Keskin’in CHP’yi dizayn etme çalışması, ilk önce CHP Şişli İlçe Yöneticisi İklim Büyükkeser’in istifası ile ortaya çıktı. Keskin’in hamlelerinin sonucu sadece bununla da sınırlı kalmadı.

Şimdi de CHP Şişli Kadın Kolları Yöneticisi Sevim Ateş, Muammer Keskin ve ekibinden gelen baskı üzerine istifa etti.

ATAŞ’IN İSTİFA DİLEKÇESİ, BİRÇOK GERÇEĞİ DE ORTAYA ÇIKARDI

Sevim Ataş, CHP Şişli Kadın Kolları Başkanlığı’na gönderdiği istifa dilekçesindeki belirttiği gerekçeleri ise Muammer Keskin ve ekibinin Şişli Belediyesi’nin nimetlerinden nasıl faydalandığını, örgüte nasıl bir baskı yaptığı ve nasıl bir sindirme planlarını yaptıklarını ortaya koydu.

KESKİN’İN EL ATTIĞI HER YERDE KARGAŞA ORTAYA ÇIKIYOR

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in katıldığı tüm CHP İlçe örgüt toplantılarından sonra bir istifanın gelmesi de Muammer Keskin ve ekibi ile ilgili konuşulan tüm iddiaların adeta ispatı oldu.

Keskin’in, CHP Şişli Gençlik Örgüt toplantısına da katılmıştı. Her ne kadar Muammer Keskin ve ekibinin gençlik örgütü ile ilgili bir istek ve beklentileri olmasa da, bu toplantıdan sonra da gençlik kollarından bir istifanın gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

İşte Sevim Ataş’ın istifa dilekçesi;

Bu akşam Şişli Kadın kolları buluşmamızda Başkanımız Canan Şahin hanımefendinin başlattığı ve sonrasında yazılanları ve ses kaydını hayretler içerisinde okudum ve dinledim.

“BEN VE AİLEM GERÇEK PARTİLİYİZ”

Benim ve ailemin nasıl partili olduğumuzun sorgulanması kimsenin haddine değildir ve hiç bir kişinin terazisi bunu ölçemez.

Gönüllük esasıyla var gücümle 31 Mart seçimlerinde 2 mahallede nasıl, ne şartlarda emek ve efor harcadığımı bilen bilir ve bilmeyende bilenlere ve inandıklarına sorabilir.

“BİRİLERİ GİBİ KIZI VE ENİŞTESİ İÇİN İŞ İSTEYEN OLMADIM”

Seçim öncesi ortada gözükmeyen ve sonrasında birilerine şirin gözükmek adına, menfaat için yalakalık yapan kişilerden hiç olmadım.

Kaldı ki, Muammer Bey’in her platformda söylediği gibi ‘’çalışan sayımız çok fazla’’ dediği noktada başkanımıza ve meclis üyelerimizin hep yanında durdum ve onlara desteklerimi sundum.

Kiminin kızı ve eniştesi için iş isteyenlerden hiç olmadım ve olmayacağım benimkisi CHP ‘ye inanmış ve dava insanı olmaktan öte bir şey değildir.

“BEN KAPI KAPI PARTİME OY İSTEDİM”

31 Mart 2019 seçim öncesi, Muammer Keskin Bey’in belediye başkanı olarak ve belediye meclis üyelerinin seçilmesi için partili olsun olmasın tüm komşularıma ziyaretler gerçekleştirerek kapı kapı oy istedim.

Dolayısı ile partili ve partilimiz olmayan tüm komşularımın söylemleri istekleri & beklentileri benim için önemli ve değerlidir.

“KİMLERİN KİMLERE NE AKTARDIĞINI İYİ BİLİYORUM”

Yazma lütfunda bulunmayıp, işin kolayına kaçarak benim adımı ağzına alma cüretinde bulunan arkadaşımız olduğunu sandığım kişi, gizlice ve uzaktan dinlemeye çalıştığı ve anlayabildiği kadarı ile, yetmedi üzerine 30 yıllık deneyim ve tecrübesini konuşturarak, o da yetmedi hayal gücünü de ekleyerek ilçe binamızda konuşulan konuları kimlere yetiştirdiğini, sizlere anlatır diye düşünüyorum. Anlatmazsa da ilgilenen arkadaşlarım ile o ismi paylaşabilirim.

“CHP’Yİ DİZANY ETMEYE ÇALIŞMAK SOSYAL FAŞİSTLİKTİR”

30 yıllık siyasi tecrübe sahibi bir partili arkadaşımızın, partim olan ve üyelerinin de sosyal demokrat düşünce yapısını özümsemiş olan partili arkadaşlarımın da mensubu olduğu CHP ‘de, örgütün düşüncesini yokmuş ve değersiz gibi davranarak dizayn etme isteği Sosyal Faşistlik ten öte bir şey değildir. Bu başka türlü açıklanamaz.

Bu yazım ile beraber Şişli İlçesi Kadın Kolları yedek yönetiminden istifa ettiğimin bilgisini paylaşmak isterim.

“HERKES YAPTIKLARININ BEDELİNİ ÖDEYECEK”

Günü geldiğinde herkes yaptığının, söylediğinin bedelini ödeyecektir.

Ben partimin ideolojisi ile yatıp, onunla hayatımı bütünleştirmiş sıradan ve gönüllülük esasına sahip ve bunu kabullenmiş sıradan bir CHP üyesi olarak mahallemdeki komşularıma dokunarak partimizin iktidara gidebileceği bu yolda çalışmalarıma devam edeceğim.

Saygı ile bilginize sunarım...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.