Muammer Keskin, şimdi de CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nı dizayn ediyor!

Muammer Keskin, şimdi de CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nı dizayn ediyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin; ilçe başkanı olmadan ilçe yönetimiyle toplantılar yaparak, ilçeye dışarıdan kendi özel ekibini yerleştirerek ve ilçenin kameralarını söktürerek şimdi de CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nı dizayn ediyor!

KESKİN, BAŞKAN OLMADAN ÖNCE ÇARŞAF,

OLDUKTAN SONRA İSE BLOK LİSTEYİ SAVUNDU 

Muammer Keskin, belediye başkanı olmadan önce, muhalefet yaparken CHP Şişli İlçe Başkanlığı seçimlerinin çarşaf liste ile yapılmasını savunurken, başkan olduktan sonra ise blok listeyi savunmuş ve seçim de blok liste ile yapılmıştı. 

BAŞKANLAR İLÇE SEÇİMLERİNE KARIŞMASIN DİYEN KESKİN, BAŞKAN OLDUKTAN SONRA SEÇİMLERE MÜDAHALE ETMİŞTİ

Muammer Keskin, belediye başkanı olmadan önce CHP ilçe seçimlerine belediye başkanının karışmamasını talep ederken, başkan olduktan sonra örgütün istediğini değil, Şişli’de yol yürüdüğü arkadaşlarını değil, kendi istediği Oya Akman’ın ilçe başkanı olmasını sağlamıştı.

Keskin, sürekli kendi isteklerini karşılamayanlara yaptığı yok etme operasyonu gibi şimdi de, CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman’a kafayı takarak yok etme operasyonuna başladığının sinyallerini vermeye başladı.   

MUAMMER KESKİN’DEN OYA AKMAN’A MESAJ

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman olmadan, belediyenin başkanlık makamında, CHP Şişli İlçe Yöneticileri ile sürekli toplantılar yaptı.

Keskin, bu toplantıları da alenen sosyal medyadan paylaştı. Bu durum, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman’a verdiği bir uyarı mesajı olması dikkatlerden kaçmadı.

KESKİN, CHP ŞİŞLİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NI DİZAYN EDİYOR

Muammer Keskin’in CHP Şişli İlçe Başkanı olmadan ilçe yöneticileriyle, Şişli’nin ve belediyenin sorunlarını konuşmaktan ziyade, CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nın dizayn edilmesini ve bununla ilgili de yapılan planlarının konuşulması dikkat çekti.

İŞTE, KESKİN’İN İLÇEYİ DİZAYN ETME PLANLARI

Keskin, onca sorun ve işin arasında, üstelik bir de başkanlık makamında, CHP Şişli İlçe Başkanlığı binasındaki güvenlik kameralarını ve Muammer Keskin’in kendi ekibinin ilçe binasında nerede oturacağının konuşulması, Keskin’in CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nı dizayn etmeye çalıştığının adeta ispatı oldu.

MUAMMER KESKİN, TÜM GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ ARTIRMIŞTI

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin; başta kendisinin koruma sayısını artırırmış, yüksek fiyatlarla güvenli araçlar kiralamış ve Şişli Belediyesi’ndeki tüm güvenlik önlemlerini de en üst seviyeye çıkartmıştı.

Keskin; kendisi ve kendisinin içerisinde olduğu Şişli Belediyesi ile ilgili onca güvenlik önlemlerini alırken, CHP Şişli İlçe Başkanlığı’ndaki güvenlik kameralarını kaldırmak istemesinin perde arkasındaki yatan olaylar da merak konusu oldu.

MUAMMER KESKİN, MODERN VE GÜVENLİ BİR İLÇE VAAT ETMİŞTİ

Oysa ki, Muammer Keskin belediye başkanı olduğunda ilk işinin, CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nı daha güvenli bir yere ve daha modern bir mekâna kavuşturacağını taahhüt etmişti.

Onca taahhüdüne rağmen, Muammer Keskin’in CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nın güvenlik kameralarını söktürmek istemesi çelişki yarattı.

KAMERALARIN KALDIRILMASI İÇİN TOPLANTI YAPILDI

Geçtiğimiz hafta boyu, Muammer Keskin’e yakın CHP’li yöneticilerle, Muammer Keskin'in Şişli Belediyesi’ndeki makamında yapılan toplantılarda, belediye sorunlarından ziyade CHP Şişli İlçe binasındaki güvenlik kameralarının kaldırılmasının konuşulması ise dikkat çekti.

KESKİN; DÜN TAKTIR DEMİŞTİ, BUGÜN DE SÖKTÜR DİYOR

Aralık 2019'da göreve gelen yönetimin bulduğu bağışçı, ilçenin güvenlik kameralarını yenilemiş ve sayılarını da artırmıştı. 

Taşınırken götürürüz diyerek, CHP Şişli İlçesinin binasına taktırılan güvenlik kameralarına onay veren Muammer Keskin, hem ilçe binasını taşıyamadı hem de onayladığı kameraları söktürmek istemesi dikkatlerden kaçmadı.

CHP İLÇE BİNASINDAKİ BAZI ARŞİV VE ÜYELİK EVRAKLARI ALINDI

Bir süre önce bu odada duran bazı evraklarda eksilmeler olduğundan endişe eden Oya Akman kamera kayıtlarını inceleyerek durum tespiti yaptığı ortaya çıktı.

Muammer Keskin, CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman’ın yaptığı bu tespitler nedeniyle de kameraların kaldırılmasını istediği ifade ediliyor.

Eksilen evrakların neler olduğu, bu evrakları kimlerin aldığı ve kimlere teslim edildiği merak konusu oldu.

KESKİN, İLÇEDE KİMİN NEREDE OTURACAĞINA DAHİ KARIŞIYOR

Muammer Keskin’in, Zeytinburnu'ndan getirdiği saymana ve Birol Akgüneş'in yerleştirdiği sekretere tahsis edilmeye çalışılan bu odadan güvenlik kamerası sökülürse sırra kadem basan evraklar geri mi gelecek yoksa başka evraklar sırra kadem basmaya devam mı edecek?

KESKİN’İN CHP ŞİŞLİ İLE İLGİLİ TÜM PLANLARINI DA DEŞİFRE EDECEĞİZ

Şişli Gazetesi olarak, Muammer Keskin’in CHP Şişli İlçe Başkanlığı ile ilgili tüm planlarını deşifre edeceğiz. Keskin’in bu tavır ve davranışlarını, yaşanan olayların tüm perde arkasının da izini sürmeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum