Muammer Keskin şimdi de CHP milletvekiliyle karşı karşıya geldi!

Muammer Keskin şimdi de CHP milletvekiliyle karşı karşıya geldi!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Nişantaşı’ndaki deprem toplanma ve yeşil alana inşaat yapılmasını TBMM’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın cevaplaması için sorduğu soru nedeniyle bu seferde CHP milletvekiliyle karşı karşıya geldi.

KESKİN’İN VERDİĞİ İNŞAAT RUHSATINI MECLİSE TAŞIDI

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, Şişli’de deprem toplanma ve yeşil alana inşaat yapılması nedeniyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın cevaplaması için soru önergesi vermişti.

Muammer Keskin’de, CHP milletvekili Ali Mahir Başarır’ın mecliste soru önergesi verdiği yere Şişli Belediye Başkanı olarak inşaat ruhsatı vermişti.

Bir CHP’li milletvekilinin soru önergesi verdiği yere bir CHP’li belediye başkanının inşaat ruhsatı izni vermesi de bir tezatlık oluşturmuştu.

KESKİN’İN VERDİĞİ RUHSAT CHP’DE SIKINTI YARATMIŞTI

Keskin, deprem toplanma ve yeşil alana verdiği inşaat ruhsatı nedeniyle başta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere, birçok CHP’li partili ve yöneticilerin de sıkıntı yaşamasına neden olmuştu.

Muammer Keskin, son olarak bu olayı meclis gündemine taşıyan CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır ile karşı karşıya kalmasına neden oldu.

İŞTE, KESKİN’İN CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ İÇİN YAPTIĞI AÇIKLAMASI

İstanbul milletvekilleri yerine, bu dosyayla ilgili Mersin Milletvekili’nin soru sormasını neye sığdırıyorsunuz? İstanbul’da milletvekili yok mu? Onlar duyarsız mı? Son derece etik olmayan bir şey yapmıştır. Bir muhalefet milletvekili de olsa, benim de arkadaşımdır, açıp bana diyebilir, ‘Yanlış yapmışsın. Parlamentoya getireceğim’ der.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum