Muammer Keskin, İzmir'e deprem yardımı yaparken Şişli’yi pas geçmiş!

Muammer Keskin, İzmir'e deprem yardımı yaparken Şişli’yi pas geçmiş!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, bir taraftan İzmir depremi için seferberlik ilan edip ilk olarak yardım yaptığını övünerek ilan ederken, Şişli’deki gönüllü deprem arama ve kurtarma ekibini yok saydığı ortaya çıktı.

Şişli’de gönüllü deprem arama ve kurtarma ekipleri, Şişli Gazetesi’ni arayarak; yaşanan gerçekleri ve yaşadıklarını sorunları kamuoyunun dikkatine sunulmasını talep ettiler.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ, OLASI DEPREM İÇİN ŞİŞLİ'DE

GÖNÜLLÜ ARAMA VE KURTARMA EKİPLERİ KURMUŞTU

Şişli’de, Şişli Belediyesi tarafından mahalle muhtarlıkları aracılığıyla, olası bir depreme karşı, gönüllü arama ve kurtarma ekipleri olarak ‘Mahalle Afet Gönüllüleri’ oluşturulmuştu. Bu oluşum da mevcut belediye başkanı Muammer Keskin’den önceki yönetimler tarafında organize edilmişti.

sisli-belediye-baskani-muammer-keskin-sisli-deki-deprem-arama-kurtarma-ekibini-yok-saydi.jpg

KESKİN, ŞİŞLİ’DEKİ DEPREM EKİBİNİ YOK SAYDI

İzmir depremi için duygusal konuşmalar yapan ve ilk olarak yardım kampanyasını organize ettiğini övünerek ilan eden Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in Şişli’de oluşturulan gönüllü deprem arama ve kurtarma ekiplerini yok saydığı ortaya çıktı.

sisli-belediye-baskani-muammer-keskin-sisli-deki-deprem-arama-kurtarma-ekibini-yok-saydi3.jpg

KESKİN, DEPREM AFET GÖNÜLLÜLERİNİ ENGELLEMİŞ

Şişli Gazetesi’ne yapılan ihbarda, Muammer Keskin’in gönüllü deprem arama ve kurtarma ekiplerinin tüm öneri, istek ve beklentilerine cevap vermediği gibi üstelik birde gönüllü deprem arama ve kurtarma ekiplerini gerek telefonlardan gerekse de belediyenin tüm sosyal medya hesaplarından engellettiği ortaya çıktı.   

sisli-belediye-baskani-muammer-keskin-sisli-deki-deprem-arama-kurtarma-ekibini-yok-saydi4.jpg

İŞTE, GÖNÜLLÜ ARAMA VE KURTARMA EKİPLERİNİN MEKTUBU 

Şişli Belediyesi Merkez ve Fulya mahallesi muhtarlıkları bünyesinde, Mahalle Afet Gönüllülüğü Temel eğitimi almış ortalama 50 kişilik gönüllü grubu yaklaşık 1 yıldır belediyeden söz verilen konteynır, ekipman ve benzeri desteği bekliyoruz.

sisli-belediye-baskani-muammer-keskin-sisli-deki-deprem-arama-kurtarma-ekibini-yok-saydi5.jpg

Belediyemiz, mahalle gönüllülerine destek vermek için yıkıcı bir deprem olup, enkaz başında canlı yayında açıklama yapmayı mı bekliyor?

Seçimden önce, durumun ciddiyetini çok iyi bildiğini ve ilk işinin deprem hazırlığı olduğunu söyleyen yetkililere İzmir depremi felaketi sonrası tekrar hatırlatıyoruz.

Paylaşımlarımızın bloklanmaması ve silinmemesi umuduyla!

Yazımızın sonundaki konu ise, dünden buyana gerek Sayın Başkan Keskin'in gerekse belediyenin bütün resmi sosyal medya hesaplarına yaptığımız yorumlar ya bloklandı kaldırıldı ya da diğer takipçilerin görünümüne kapatıldı.

sisli-belediye-baskani-muammer-keskin-sisli-deki-deprem-arama-kurtarma-ekibini-yok-saydi2-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.