Muammer Keskin ile Bayram Özata’nın ‘davul zurna’ atışması!

Muammer Keskin ile Bayram Özata’nın ‘davul zurna’ atışması!

Muammer Keskin’in geçmiş 25 yılda Şişli’de yapılan makyajlara davul zurnayla açılışlar yapıldı sözüne Bayram Özata, sizde yaptığınız hizmetlerden sonra davul zurna ile açılış yapma şerefine ulaşırsınız dedi.  

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, mecliste yaptığı konuşmasında davul zurna polemiği yaşandı. Muammer Keskin, kendisinin her hafta bir mahalleyi ziyaret ettiğini ve bu ziyaretleri de geçmiş dönemlerde olduğu gibi davul zurnalı değil sesiz sedasız yaptığını söyledi.

İŞTE, KESKİN’İN DAVUL ZURNALI KONUŞMASI

Muammer Keskin; ‘Ben her hafta mahallelere ziyaretlere gidiyorum. Siz bundan önceki dönemlerde alışmışsınız her yere davul zurna ile gidenlere. Etrafına 30-40 kişi alıp, bağıra çağıra mahallelere giderek bir şeyler yapanlara’ dedi.

Keskin; ‘Ben öyle biri değilim. Komşularımda bilsin, sade, ne yapmak istediğini bilen, ekibiyle, takımıyla ve siyasi arkadaşlarıyla birlikte strateji geliştiriyoruz. Bunu da Şişli’den başlayarak tüm İstanbul’a ve Türkiye’ye yayacağız’ dedi.

Muammer Keskin’in konuşmasından sonra Mustafa Sarıgül’ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi meclis üyesi olan Bayram Özata söz alarak davul zurna açıklamasına cevap verdi.  

İŞTE, BAYRAM ÖZATA’NIN AÇIKLAMASI:

Her söz yerinde ve zamanında değerlidir. Sayın başkanımız, meclis üyesi arkadaşımıza usul ve üslubuyla ilgili bir tavsiyede bulundu. Evet, bu meclisin kalitesi için her meclis üyesinin bir hitap şekli olabilir ama her meclis üyesi usul ve üsluba dikkat etmesi gerekir. Ben iki yıldır buna öncülük yapmak için her sözümü seçerek dikkatle kullanıyorum.

“DAVUL ZURNA İLE AÇILIŞ YAPMA ŞEREFİNE EREBİLİRSİNİZ”

Bayram Özata: "Sayın Başkanım davul zurna ile hizmetlerin açıldığından bahsettiniz. Ben sizin davul zurna ile açabileceğiniz hizmetler yapmanızı diliyorum. Yaptığınız bu hizmetlerden sonra da davul zurna ile açılış yapma şerefine erersiniz" dedi.

Muammer Keskin, Bayram Özata’nın konuşmasından sonra da ben yapılan makyajlara değil gerçek hizmetler için davul zurna ile açılış yapacağım dedi.

KESKİN: “BİR ELİN VERDİĞİNİ DİĞER EL GÖRMEMELİ”

Sevgili Bayram Bey, davul zurna ile açılış yapacağımız hizmetlerimiz var. Ama, biz halka dokunacak hizmetlerimizi göstermelik yapmıyoruz. Benim değerlerim, inancım ve düsturum gereği bir elin verdiğini diğer el görmemeli.

“BÜYÜK HİZMETLERDE DAVUL ZURNA ÇALACAĞIZ”

Büyük hizmetler yaptığımızda davul zurna çalacağız onda sorun yok. Ama 25 yıldır sadece makyaj yaparak davul zurna çalmakla gerçekten hizmet yaparak davul zurna çalmanın farkını da önümüzdeki günlerde inşallah hep beraber görürüz.       

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.