Muammer Keskin, eşi ve ekibinden, CHP delegelerine mobing iddiası!

Muammer Keskin, eşi ve ekibinden, CHP delegelerine mobing iddiası!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, eşi ve yakın ekibinin; Şişli’de yapılacak olağanüstü CHP Şişli İlçe Kongresi’nde, delegelerin Tamer Özcanlı’ya oy vermeleri için mobing yaptıkları iddia edildi.

BELEDİYEDE ÇALIŞAN CHP DELEGELERİNE MOBİNG

CHP delegelerinden gazetemize gelen ihbarlarda, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin,  eşi Hülya Neşe Keskin ve yakın ekibinin, 14 Kasım’da yapılacak CHP Şişli İlçe Kongresi’nde, Şişli Belediyesi’nde çalışan CHP delegelerine Tamer Özcanlı’ya oy vermeleri için baskı yapıldığı iddiası tepkilere neden oldu.  

DELEGELERİN YAKINLARINA İŞ VAADİ

Ayrıca, Keskin ve ekibinin belediyedeki delegelere baskı yapmakla kalmayıp, oy kullanacak delegelerin yakınlarına iş vaadiyle Tamer Özcanlı’ya oy vermeleri istendiği iddiaları da yine tepki çeken bir başka olay oldu.

HIDIR TANRIVERDİ’NİN OY PUSULALARI GETİRİLMESİ İSTENDİ

Keskin, eşi ve yakın ekibi; oy kullanacak delegelerin Tamer Özcanlı’ya oy verdiklerini ispatlamaları için rakip Hıdır Tanrıverdi’nin oy pusulalarını getirmelerini istemeleri de yaşanan baskı ve mobingin boyutlarını ortaya çıkarmış oldu.

KESKİN, BAŞKANLARIN SEÇİMLERE KARIŞMASINA KARŞIYDI

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olmadan önce, siyasi hayatı boyunca belediye başkanların CHP’nin iç işlerine karışmamalarını ve seçimlere de müdahale etmemelerini savunmuştu.

Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra ise, siyasi hayatı boyunca savunduklarının tam tersini yapmaya başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.