Muammer Keskin boşaltamadığı kadrolara yer açıyor

Muammer Keskin boşaltamadığı kadrolara yer açıyor

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin; kendi ekibi ile çalışabilmek için yeni müdürlükler oluşturuyor.

YÖNETİCİLER KADROLARDAN AYRILMIYOR

Şişli Belediyesi’nde geçmiş dönemlerden oluşturulan resmi kadrolar bulunuyor. Bu kadrolar kanun gereği, yöneticinin kendi istemediği sürece görevden alması söz konusu olamıyor.

Muammer Keskin’in belediye başkanı olmasıyla, geçmiş dönemden oluşturulan, çalışmak istemediği resmi kadrolar bulunuyor.

KESKİN YENİ MÜDÜRLÜKLER OLUŞTURUYOR

Muammer Keskin’de boşaltamadığı bu kadrolara yer açabilmek için hiçbir belediyede bir örneği olmayan yeni müdürlüklerle kendi ekibine yer açıyor.

Muammer Keskin’in tek örnek aldığı eski Beylikdüzü Belediye Başkanı ve yeni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun dahi uygulamadığı yeni müdürlükler açarak hedefine ulaşmaya çalışıyor.

KADRO İLE BERABER YENİ İŞLEVLER GELİYOR

Keskin; bu müdürlükleri hem kadrolara yer açmak hem de müdürlüklere yeni tanım ve bağlantılar yapmak istediği müdürlük isimlerinden anlaşılabiliyor.

Şişli Belediyesi’nde var olan bir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü mevcut. Keskin, bu müdürlüğü iki ayrı müdürlüğe ayırıyor. Bu müdürlüklerden biri Medya Müdürlüğü diğeri ise Halkla İlişkiler Müdürlüğü oldu.

Tüm belediyelerde Basın Yayın Müdürlüğü olarak isimlendirilen müdürlüğün Medya Müdürlüğü olması dikkat çekti. Buda ilerleyen süreçte alışılagelen Basın Yayın Müdürlüğü'ne ilave olarak yeni görev ve yetkilerin olacağı anlamı da çıkıyor.  

MUHTARLIK VE KATILIM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUYOR

Mevcut var olan Muhtarlıklar Müdürlüğü yerine de Muhtarlık ve Katılım Müdürlüğü kuruluyor.

Muammer Keskin; Şişli’yi, Şişli’deki sivil toplum örgütleri ve Halk Meclisleri ile birlikte yöneteceğini vaat etmişti. Bu vaatler nedeniyle, oluşturulan Katılım Müdürlüğü’ne Şişli’deki tüm sivil toplum örgütlerinin dahil edileceği anlamı çıkıyor. Ayrıca muhtarlıklara ayrılan bütçeden de pay alacakları anlamına geliyor.

Bu vesile ile Muammer Keskin verdiği bu vaatleri de yerine getirmiş olacak.

ŞİŞLİ’NİN BİR KREŞ MÜDÜRLÜĞÜ OLUYOR

Türkiye’de hiçbir belediyede olmayan bir Kreş Müdürlüğü kuruluyor. Muammer Keskin’in vaatlerinden biri de Şişli’de her mahallede bir kreş açmaktı. Bu müdürlükle bu vaatte gerçekleşmiş olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum