Muammer Keskin, Ak Partili Meclis Üyelerine “haddinizi bilin” dedi!

Muammer Keskin, Ak Partili Meclis Üyelerine “haddinizi bilin” dedi!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, kendisini eleştiren Ak Partili Meclis Üyeleri Kadir Demez ve Mehmet Öztürk’e haddinizi bilin dedi.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, mecliste kendisini eleştiren Ak Partili Meclis Üyeleri Kadir Demez ve Mehmet Öztürk’ün konuşmalarından sonra yaptığı açıklamada; ‘Haddinizi bilin’, ‘Dersinize çalışın da gelin’, ‘Sana kim akıl veriyorsa, doğru bilgi versin’, ‘Bilgi sahibi olmadan fikir sahip olmayın’ gibi ifadeler kullandı.

KESKİN: “AK PARTİ DÖNEMİNDE SOYGUN YAPILDI”

Ak Parti döneminde İstanbul’da rant ve soygun yapılmıştır diyen Keskin, ‘benim dönemimde rant ve soygun düzenine asla izin verilmeyecek, bilgi sahibi olmadan fikir sahip olmayın. İlk önce dersinize çalışın sonra gelin konuşun’ dedi.

DEMEZ: “RAYİÇ BEDELLERİNİ ŞİŞLİ BELEDİYESİ YÜKSELTTİ”

Kadir Demez; Kuştepe’de kentsel dönüşüm değil yerinde değişim yapılmasını savunarak, Şişli Belediyesi’nin değer tespit komisyonunda rayiç bedellerin yükseltilmesini de eleştirmişti.

Keskin’i ise, biz Ak Parti’nin İstanbul’da yaptığı gibi rantsal bir kentsel dönüşüm yapmayacaklarını söyledi. Belediye başkan adayı iken ilk önce Kuştepe’ye gittiğini, başkan olduktan sonra da yine ilk Kuştepe’ye gittiğini söyleyen Keskin, ‘Sen daha yeni meclis üyesi oldun senin heyecanına veriyorum’ dedi.

Keskin, rayiç bedellerinin Milli Emlak tarafından yükseltildiğini söyleyerek, ‘Dersinize çalışın, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın’ dedi.

KESKİN: “BEYLİK LAFLAR ETMEYİN”

Keskin’in Kuştepe’de 20 metrekarelik evlerde 10 kişinin yaşamasından utanıyorum demişti. Kadir Demez, Kuştepe’nin imara açık olan alanlarda da gecekonduların olduğunu söylemesi üzerine Keskin, ‘Beylik laflar etmeyin’ diye Ak Partililere sert çıktı.

Ak Partililerin konuşmalarına örneklerle sert cevaplar veren Keskin konuşmasının devamında da Ak Parti’ye yüklendi.

KESKİN: “AK PARTİ’NİN ÖNÜNDE UTANÇ TABLOLARI VAR”

Biz Ekrem İmamoğlu Başkanımla birlikte gittiğimiz her yerde bir söz verdik. Bunun adı Kentsel Dönüşüm ama biz onu yerinde dönüşüm olarak düşündük.

Ak Parti’nin önünde iki tane utanç tablosu var. Ak Parti İstanbul’da romanlara biri Sulukule diğeri ise Fikirtepe’de olmak üzere iki tane utanç tablosu var. Biz Fikirtepe’deki gibi bir kentsel dönüşüm yapmayacağız.

Kuştepe’de iki aks var. Biri Bilgi Üniversitesi’nin sağı imarlı. Ama nasıl bir imarla yapıldığını herkes biliyor. Sol taraf ise mesken gecekondudur. Roman vatandaşlarımızın yoğunlukla yaşadığı tarafıdır.

KESKİN: “BURAYA GELİP POLİTİKA YAPMAYIN”

Buraya gelip politika yapmayın. Ben el uzatıyorum. El de değil bedenimi vermişim. Gelin kentsel dönüşüm denilen bu ucube işi birlikte Şişli’de grubu olan herkesin zevkle keyifle, taşın altına elini koyabileceği bir şekilde yapalım diyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.