Monako'da Türk Rüzgarı

Monako'da Türk Rüzgarı

7-14 Temmuz 2007 tarihleri arasında düzenlenecek olan Monako Türk Haftası'nın ana sponsoru olan İstanbul Ticaret Odası (İTO), Türk kültürünü tüm detaylarıyla tanıtacak.

çeşitli baklava seçenekleri sunacak. Cafe de Paris'nin antresinde de Kahve Dünyası standından ziyaretçilere Türk kahvesi ikram edilecek.

Türk Haftası boyunca her gün 20.00-21.00 saatleri arasında Cafe de Paris'in önünde yer alan Monako Meydanı'nda Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dansları Topluluğu gösterilerini sergileyecek. Türkiye'nin 7 bölgesinden yöresel kıyafetlerle çeşitli oyunlar sunacak olan Devlet Halk Dansları Topluluğu, Türk kültürünün her yönüyle tanıtılmasına katkıda bulunacak. Altınkızlar Türk Müziği Grubu da, Türk nağmelerini konserle Monako'ya taşıyacak.

Türk Haftası ziyaretçileri, Cafe de Paris'nin antresinde yer alan İTO enformasyon standında da ülkemizin tarihi ve turistik yerlerini tanıyacak. İTO standını ziyaret edenler, Türkiye'nin hem turizm hem de ekonomik potansiyeliyle ilgili broşür, katalog ve CD edinebilecekler. Ayrıca İTO standında kurulan barkovizyonda Türkiye'nin tanıtımıyla ilgili film gösterilecek.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.