Midesinde yok yok

Midesinde yok yok

Şanlıurfa'da Doktorları bile şaşırtan bir gencin midesindeki çiviler ameliyatla çıkartıldı.

Muhammet Taşçılar'ın haberi

Şanlıurfa’da, psikolojik sorunları bulunan ve son zamanlarda aşırı zayıflayan 39 yaşındaki Muhittin Gültekin'in, çekilen röntgen filminde midesinde onlarca çivi bulunduğu belirlendi. Doktorları bile şaşırtan Gültekin’in midesindeki çiviler ameliyatla çıkartıldı.
Ceylanpınar İlçesi’ne bağlı Işıklar Köyü’nde yaşayan ve akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen Muhittin Gültekin, bir aydan bu yana yakınlarına mide ağrısı şikayetinde bulunmaya başladı. Şikayetleri dikkate alınmayan Gültekin, son bir ayda aşırı zayıflayınca kardeşi 25 yaşındaki Abdullah Gültekin tarafından Ceylanpınar Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada muayene edilen Gültekin’in çekilen röntgen filminde ise midesinde çok sayıda çivi bulunduğu ortaya çıktı. Doktorları şaşırtan olay sonrası Gültekin, ameliyat için Şanlıurfa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Gültekin’i muayene eden Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Murat Gölcük,“Çekilen röntgeninde çok sayıda inşaat çivisi kemer tokası ve bunun gibi cisimler görüldü. Muhittin Gültekin'in midesindekiler 4 saatlik operasyonla çıkarıldı. 500 yataklı devlet hastanesinde doktorlar "ameliyatla bu çivileri alarak hastayı sağlığına kavuşturduk. Eğer geç kalınsaydı çiviler mideyi delerek hastayı ölüme kadar götürebilirdi. Çivileri çıkarıp hastamızı sağlığına kavuşturduk, bir kaç gün müşahade altında kalacak sonra taburcu olacak.” diye konuştular.

Muhittin Gültekin, “Bir daha çivi yutmayacağım” derken, kardeşi Abdullah Gültekin, ağabeyinin akli dengesinin yerinde olmadığını belirterek şunları söyledi:

“Sürekli elektrikle oynuyordu. Birkaç kez kendisini elektrik çarptı. Sonra sürekli olarak dışarıda bulduğu küçük taş ve kumları yutmaya başladı. Uyarıyorduk ama anlamıyordu. Son bir ay içerisinde hep midesinin ağrıdığını söylemeye başladı ama kendisiyle ilgilenmedik. Bu dönemde aşırı bir zayıflama başladı. Ağabeyim bir ayda 10- 15 kilo birden zayıfladı. Hastaneye götürünce midesinde çiviler olduğunu öğrendik. Doktorlar da, biz de şaşırdık.”

Anne ve babasının akraba evliliği yaptığını belirten Gültekin, 8 kardeşinin 3’ünün akli dengesinin yerinde olmadığını, 23 yaşındaki kardeşi Selahattin Gültekin’in ise 2001 yılından bu yana kayıp olduğunu söyledi.

HABER7


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.