Mermerci'den muhteşem davet

Mermerci'den muhteşem davet

Ender Mermerci'nin şıklığıyla damga vurduğu davet için Suada özel dekore edildi.

Ender Mermerci'nin Suada'daki daveti, Chopard Mücevher'in tanıtımına da evsahipliği yaptı. 100 milyon dolarlık takıların görücüye çıktığı geceye 600 kişi katıldı..
Cemiyet hayatının gözde ismi Ender Mermerci'nin, Yunanlı yakın arkadaşı Della Rounic şerefine önceki gece verdiği davete; Amerika, Avrupa ve Ortadoğu jet sosyetesi katıldı. Bir konuşma yaparak, konuklarına hem Türkçe hem de İngilizce teşekkür eden Ender Mermerci, "Bu gece aralarında kızım Yosun'un da bulunduğu pek çok kişinin doğum günü. Hepsini kutluyorum" dedi.


TAKILAR İLGİ ODAĞI

Chopard'ın 100 milyon dolar değerindeki takılarının tanıtıldığı gecenin konukları arasında; Rahmi Koç-Azize Taylan, Bettina Hakko, Alinur Velidedeoğlu-Enci Teker, Eren Talu-Defne Samyeli, Nursen Gündüz, Dilek Sabancı ve Selma Türkeş de yer aldı. Suada'daki davette sergilenen takılar, sosyetenin ilgi odağı olurken; 25 dansçı kız ve 4 yabancı şarkıcının şovları da büyük beğeni topladı.
* Hazırlıklarına günler öncesinden başlanan partinin en çok konuşulan konularından biri de; Ender Mermerci'nin şıklığı oldu.


* 14 yıldır Chopard'ın dizaynırlığını yapan Didier Merlin'in, Fransa'dan gelen 50 kişilik ekiple iki günde dekore ettiği Suada'da; yerlere siyah halılar serildi.

*
Altın sarısı duvarlar, özel sarı levhalarla dekore edildi. 600 seçkin konuğun katıldığı davette, DJ Aydın'ın müzikleri dinlendi.

* Konukların şıklık yarışı içinde olduğu davette, ağırlıklı olarak siyah kıyafetler giyilmişti.


habertürk



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.