“Meme Kanserine Yeni Yaklaşımlar“ toplantısı

“Meme Kanserine Yeni Yaklaşımlar“ toplantısı

Acıbadem Meme Sağlığı Merkezi uzmanları meme kanseri tedavisinde yeni uygulamaları anlatacak

   Cerrahiden onkolojiye radyolojiden plastik cerrahiye meme kanserinin tanı ve tedavisinde etkin rol oynayan  uzmanlar, "Meme Kanserine Yeni Yaklaşımlar", İstanbul 2013 Eğitim Toplantısı" için bir araya geliyor.


Doktorlara Özel Kurs verilecek
19-20 Ocak 2013 tarihinde, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek ve başkanlığını Prof. Dr. Nil Molinas
Mandel ve Prof. Dr. Cihan Uras’ın yapacağı toplantıya katılacak uzmanlar, katılımcı doktorlarla meme kanserinin tanı ve tedavisi alanındaki güncel bilgileri paylaşıp, düzenleyecekleri workshop’larla uygulamalı olarak anlatacaklar.
 
   Meme sağlığı alanında multidisipliner bir anlayışla faaliyet gösteren Acıbadem Meme Sağlığı Merkezi uzmanları
da toplantının çeşitli oturumlarına eğitmen olarak katılacaklar. Radyasyon onkolojisi uzmanı Prof. Dr. Nuran Beşe, genel cerrahi uzmanı Doç. Dr. Neslihan Cabioğlu, Tıbbi Onkoloji Onkoloji uzmanı Prof. Dr. Gül Başaran, Medikal Onkoloji uzmanı Özlem Er, kendi alanlarındaki yenilikleri anlatacaklar.  
 
 Halka Açık Oturum: "Meme Kanserinde Doğru Bilinen Yanlışlar"
   İstanbul Kongre Merkezi'nde 2 gün sürecek toplantıda halka yönelik bir açık oturum da düzenlenecek… Europa Donna Meme Hastalıkları
Koalisyonu Derneği işbirliği ile düzenlenen "Meme kanserinde doğru bilinen yanlışlar" başlıklı toplantıda, uzmanlar meme kanserinde yaygın olarak bilinen, yanlışları ve doğruları dinleyicilerle paylaşacaklar.

   Başkanlığını Violet Aroyo, Prof. Dr. Nil Molinas Mandel, Prof. Dr. Cihan Uras’ın yaptığı oturumda; Acıbadem Meme Sağlığı Merkezi’nden Radyasyon Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Nuran Beşe ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Yazar da konuşmacılar arasında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.