Melendiz Dalyan İzgi, Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi

Melendiz Dalyan İzgi, Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi

Sarıyer Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi olan Melendiz Dalyan İzgi kimdir? Ne iş yapar? Nereli? biyografisi

MELENDİZ DALYAN İZGİ KİMDİR?

İlk ve orta öğretimini FMV Özel Ayazağa Işık İlköğretim Okulu’nda tamamladı. 2009 yılında İstek Özel Kemal Atatürk Anadolu Lisesi’ni burslu olarak bitirdi. Lisede ikinci yabancı dil olarak Fransızca eğitimi almıştır. 2013 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi‘nden mezun oldu.

2013 yılında İstanbul Barosu’na kayıt oldu. İkinci üniversitesi olan Anadolu Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünden mezun oldu.

Pegasus Yayınları, James Altucher’in “Kendini Seç” isimli kitabını İngilizceden dilimize çevirmiştir. Kariyerine, 2013 yılında Kat ve Gayrimenkul Hukuku alanlarında uzmanlaşan bir hukuk bürosunda başladı. Daha sonraları, müvekkil portföyü ağırlıklı olarak yabancı kişi ve şirketlerden oluşan bir hukuk bürosunda iş hukuku, rekabet ve şirketler hukuku alanlarında avukatlık ve danışmanlık hizmetleri vermiştir. 2015 yılında Kızıltuğ Dalyan Danışmanlık Bürosu’nu kurmuştur.

2016-2017 yılları arası Milletlerarası Lions Kulubü üyeliği yapmıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer Gençlik Kolları Yönetim kurulu üyesidir. 2019 yılında öğrencilik yıllarından beri üyesi olduğu İstanbul Barosu Avrupa Birliği Hukuku Komisyonu’nun Genel Sekreterliği görevine getirilmiştir.

Bunun yanı sıra Sarıyer İlçe İnsan Hakları Komisyonu, İstanbul Barosu Kişisel Verilerin Korunması Komisyonu, İstanbul Barosu Sağlık Hukuku Merkezi ve İstanbul Barosu Avukat Hakları Merkezinde üye olarak görev almaktadır.

İyi derecede İngilizce dilini bilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.