Mehmet Okur'lu Utah Jazz finalde

Mehmet Okur'lu Utah Jazz finalde

NBA'de bu sabaha karşı oynanan maçta Mehmet Okur'lu Utah Jazz, Golden State'i 100-87 yendi ve 7 maçlık seride durumu 4-1 yaparak Batı Konferansı'nda finaline yükseldi.

Salt Lake City'deki maçta Andrei Kirilenko 21 sayı 15 ribauntla Utah Jazz'ı finale taşıyan isimlerin başında yer alırken, Mehmet Okur, 14 sayı, 10 ribauntla "double-double" yaparak galibiyetin mimarları arasında yer aldı. 21 sayı 14 ribauntla oynayan Memo'nun takım arkadaşı Carlos Boozer ve 2o sayı 4 ribauntluk bir performans sergileyen Derek Fisher, gecenin en başarılı isimleri oldu.

Golden State Warriors'ta ise Baron Davis'in 21 sayı, 8 asist, 2 ribaunt ve Stephen Jackson'ın 16 sayı 5 asist ve 5 ribauntluk çabası finali yakalamaya yetmedi.

Gecenin diğer maçında ise Detroit Pistons ile Chicago Bulls karşı karşıya geldi. Chicago Bulls'un deplasmandaki mücadelede sahadan 108-92 galip ayrılarak durumu 3-2'ye getirdi. Bulls'ta 28 sayıyla oynayan Ben Gordon gecenin en skorer ismi olurken, 7 maçlık seride 3-2 önde bulunan Pistons'ta Chauncey Billups 17, Richard Hamilton da 16 sayıyla oynadı.

 
 
AA
 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.