Mehmet Ağar: Ben aldatan olmam

Mehmet Ağar: Ben aldatan olmam

Erkan Mumcu'ya "Televizyon televizyon gezmeye gerek yok, biz bir büyük özlemi nihayetlendirmenin arzusu içindeyiz.” diyen Mehmet Ağar'dan son açıklama geldi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar, Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu’nun DP’nin oluşumuna ilişkin sözlerin tutulmadığı yönündeki eleştirisini, “Ben kimseyi aldatan olmadım, olmam da” diye yanıtladı.

Mehmet Ağar, gazetecilerin iki parti arasındaki bütünleşme çalışmalarında ortaya çıkan son gelişmelere ilişkin sorularını yanıtladı. Anavatan Partisi Kongresi’nden beklentisinin sorulması üzerine doğal süreç olarak DP’ye katılma kararı alınmasını beklediklerini söyleyen Ağar, böyle bir kararın çıkmaması halinde neler olabileceğine ilişkin soruya ise, “Bunu daha sonra konuşuruz” yanıtını verdi.

Ağar, Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu’nun, DP’nin oluşumuna ilişkin sözlerin tutulmadığını söylediğinin anımsatılması üzerine “Ben kimseyi aldatan olmadım, olmam da” dedi. Türkiye’de gerçek ve reel siyasetin elçilerinin belli olduğunu söyleyen Ağar, bu ölçüler içinde reel siyasetin gereklerinin de ortada olduğunu ifade etti.

Mehmet Ağar, “Televizyon televizyon gezmeye gerek yok, biz bir büyük özlemi nihayetlendirmenin arzusu içindeyiz” ifadesini kullandı.

Bugün Anavatan Partisi kongresine davetli olmasına rağmen katılmamasını İstanbul’da bir programı olmasına bağlayan Mehmet Ağar, “Kongreye bir mesaj gönderdim, orada sağlıklı bir karar verecek gerekli irade var. Benim orada olup olmamam bir şeyi değiştirmez” dedi.
Ağar “Mumcu’ya yönelik bir kırgınlığınız var mı” sorusuna da “Siyasette kırgınlık olmaz” yanıtını verdi.

ANKA



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.