Mecliste Yine Yumruklar Konuştu

Mecliste Yine Yumruklar Konuştu

Mehmet Eraslan’ın, sözleri Meclis mesaisinin son gününde büyük gerginlik yarattı.

Bağımsız Hatay Milletvekili Mehmet Eraslan’ın, cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik suçlamaları CHP’lileri kızdırdı. CHP’liler Eraslan’ın üzerine yürüdü.

AKP’lilerin araya girmesiyle yumruklar son anda önlendi. AKP’liler Eraslan’ı CHP’lilerin arasından zorlukla kulise çıkardı.

CHP Kırşehir Milletvekili Hüseyin Bayındır Eraslan’ın üzerine yürümeye çalışırken, AKP Grup Başkanvekili Eyüp Fatsa ile İdare Amiri Feyzi Berdibek araya girdi. Fatsa yaşanan arbedede yere düştü. Bu sırada Meclis TV yayını kesti.

TBMM Genel Kurulu’nda, Anayasa Değişiklerinin Halkoyuna Sunulması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına ilişkin teklifin görüşülmesi sırasında kavga çıktı.

Bağımsız Hatay Milletvekili Eraslan’ın, CHP’ye yönelik suçlayıcı konuşmaları Genel Kurul’u gerdi. CHP’liler Eraslan’ın üzerine yürüdü. CHP Kırşehir Milletvekili Hüseyin Bayındır da Eraslan’a küfrederek üzerine yürümeye çalıştı.

AKP’li Fatsa ve Berdibek ile CHP’li Ali Topuz, Bayındır’ı zorlukla durdurabildiler. Araya giren ve çıkabilecek bir kavgaya engel olmaya çalışan Fatsa yere düştü. Bayındır, elindeki gündem kitapçığını Eraslan’a fırlatırken, kitapçık AKP’li Nevzat Yalçıntaş’ın yüzüne isabet etti.
Genel Kurul’da yaşanan gerginlik sırasında Meclis TV yayını kesti.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.