Meclis Üyesi Bayram Özata, Keskin’in meclise bilgi vermemesinden yakındı!

Meclis Üyesi Bayram Özata, Keskin’in meclise bilgi vermemesinden yakındı!

Şişli Belediyesi DSP Meclis Üyesi Bayram Özata; açıklıktan ve şeffaflıktan bahseden Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e, 2 yıldır meclis olarak verdikleri yetkilerle neler yapıldığının açıklanmamasından yakındı.

ÖZATA: “MECLİS OLARAK SÜREKLİ BAŞKANA YETKİLER VERİYORUZ”

Şişli Belediyesi DSP Meclis Üyesi Bayram Özata, ‘Her mecliste Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e yetkiler veriyoruz. Biz verdiğimiz yetkilerle neler yapıldığını bilmek istiyoruz’ diyerek Keskin’in açıklama yapmamasını talep etti.

İŞTE, BAYRAM ÖZATA’NIN AÇIKLAMALARI:

Şişli Belediyesi DSP Meclis Üyesi Bayram Özata, 2 yıldır Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin bizden yetki istiyor bizde veriyoruz. Artık bizim verdiğimiz yetkilerin nerelerde kullanıldığının bize anlatılması gerekir dedi.

“VERDİĞİMİZ YETKİLERİ BİLMEK HAKKIMIZ”

Özata, Şişli Belediye Meclisi olarak bizim oyladığımız kararların sonucunda neler yapıldığını bilmek bizim hakkımız.

Hiç değilse 2020 yılında verdiğimiz yetkilerin nerelerde ve nasıl kullanıldığına dair hakkımız olan bilgilerin verilmesini talep ediyoruz.

“MECLİS OLARAK İKİ YILDIR YETKİLERİMİZİ DEVREDİYORUZ”

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin olarak, sizin meclis üyeleri olarak bizden talep ettiğiniz yetkilerimizin sizin kullanmanız için yetkileri veriyoruz.

Biz meclis olarak Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda dahi 4 adet yetki devri yapıyoruz. İki yıllık sürede biz meclis olarak size ciddi yetki devirleri yaptık.

Hiç değilse 2021 yılı Ocak Ayı meclis toplantısında bir rapor olarak, bizim devrettiğimiz yetkilerle neler yapılmış, nerelerde kullanılmış diye yüce meclis bilgilendirilmesini talep ediyoruz.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.