Mecidiyeköy'de Fenerli avı

Mecidiyeköy'de Fenerli avı

Mecidiyeköy'de minibüs durduruldu. Sarı lacivert kıyafetli yolcuyu indirmek istediler. Sonrasında ortalık karıştı.

Galatasaraylı bir grup taraftar, Fenerbahçe ile bu akşam oynanacak derbi karşılaşması öncesinde Ali Sami Yen Stadı çevresinde olay çıkardı. Stat çevresinde toplanan 100'e yakın kişiden oluşan taraftar grubu, slogan atarak yürümeye başladı.

Üzerinde sarı-lacivert renkli kıyafetli olan kişi arayan taraftarlar, bir şirket minibüsünün önünü keserek, içeride böyle bir kıyafeti bulunan kişiye saldırmak istediler. Minibüsü yumruklayan taraftarlar, aynasını kırarken, daha sonra kendilerine hakaret ettiğini savundukları bir kişiyi, Mecidiyeköy metro durağının girişine kadar kovaladılar.

Taraftarların taşkınlıkları üzerine motorize emniyet kuvvetleri burada toplanarak, bu kişileri engellemek için önlem aldı. Emniyet güçleri, olay çıkaran taraftarları stat çevresinden uzaklaştırmaya çalıştı.

GALATASARAY TARAFTARINDAN KÜFÜR

Galatasaraylı taraftarlar, maçın başlamasından yaklaşık 2,5 saat öncesinde stat içinde az sayıda bulunan Fenerbahçe taraftarına yönelik küfür etti. Fenerbahçe taraftarları ise buna sadece, ''Şampiyon Fener'' diye karşılık vermekle yetindi.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.