Mavi'ye takıl kafana göre kutla

Mavi'ye takıl kafana göre kutla

Mavi Jeans, Mavi tutkunlarının hayalindeki partiyi gerçeğe dönüştürüyor.

Mavi Jeans, Kafana Göre Kutla projesiyle, Mavi tutkunlarının hayalindeki partiyi gerçeğe dönüştürüyor. Mavi’den 50 YTL ve üzerindeki alışveriş yapanlar, kasadan alacakları kuponda yazılı ler şifreyle www.kafanagorekutla.com adresine girerek, hayalindeki partinin hikayesini anlatacak.

başvuran müşteriler Parti, mekanını, DJ’ini ve , davetli listesini ve davetiyesini kendisi tasarlayacak. Başvurular tamamlandıktan sonra internet üzerinden yapılacak oylamada en çok oyu alan partinin tasarımcısı, İstanbul’un popüler 4 parti mekanından birinde, kendi etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Gençler, Kafana Göre Kutla Kampanyası’nda, Babylon, Cezayir, Ghetto ve The Hall mekanlarından birini seçecek. Ayrıca, en güzel partilere muhteşem performanslarıyla eşlik eden Agentorange, Mabbas, Mercan Dede ve Yakuza arasından da seçim yapacak.

Her yarışmacı, sitenin ziyaretçilerini, kendi parti konseptinin en eğlencelisi olacağına ikna etmeye çalışacak. Kafasına göre parti düzenleyip, kafasına göre eğlenen gençleri buluşturmayı hedefleyen Mavi, projeye, Şubat ayında düzenlenecek muhteşem partiyle son noktayı koyacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.