Marine Polikliniği'ni Rahmi Koç açtı

Marine Polikliniği'ni Rahmi Koç açtı

Vehbi Koç Vakfı Onursal Başkanı Rahmi Koç, Fethiye'nin Göcek beldesinde yapılan Marine Polikliniği'nin açılışına katıldı.

MUĞLA -Vehbi Koç Vakfı Onursal Başkanı Rahmi Koç, Fethiye'nin Göcek beldesinde yapılan Marine Polikliniği'nin açılışına katıldı. 10 günde yapımı tamamlanan poliklinik bölgede ilk olma özelliğini taşıyor. Bölge halkı tedavi için Fethiye'ye gelmek zorundaydı.

Özel Amerikan Hastanesi bünyesindeki Marine Polikliniği'nin açılışı Rahmi Koç, AK Parti İstanbul Milletvekili Cengiz Kaptanoğlu, TURMEPA Başkanı Eşref Cerrahoğlu ve Göcek Belediye Başkanı tarafından yapıldı.



Rahmi Koç, açılışta yaptığı konuşmasında, acil müdahaleler için kullanılması amaçlanan poliklinikle Amerikan Hastanesi'nin güneyde de faaliyetlerine başladığını anlattı.


Yemek yediği sırada gelen bir bayanın teklifi ile Göcek'te poliklinik kurmayı düşündüklerini aktaran Koç, "Duyduğuma göre Göcekliler en ufak rahatsızlıklarında dahi ya Muğla'ya yada Fethiye'ye gitmek zorunda kalıyorlarmış." açıklamasında bulundu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Cengiz Kaptanoğlu ise yaptığı konuşmasında bürokrasinin zorluklarına dikkat çekti. Göcek'in turistik yapıya sahip bir belde olduğuna değinen Kaptanoğlu, "Buraya turist gelsin istiyoruz. Peki bu turist bizden güvenlik istemez mi? Hastalandığı zaman veya denizde rahatsızlandığı zaman tedavi olmak istemez mi? Bizim devlet olarak 2 yılda yapacağımızı Amerikan Hastanesi 10 günde tamamladı. Ve turistlere istedikleri güvenliği sağlamış oldu." dedi.

 

Açılışın ardından polikliniği gezen ve bilgi alan Rahmi Koç, açılışın ardından özel teknesiyle kaldığı otele geçti.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.