Marca: F.Bahçe Carlos için geliyor

Marca: F.Bahçe Carlos için geliyor

İspanyol spor gazetelerinden Marca, F.Bahçe kulübünden bir grup yöneticinin bu hafta başkent Madrid'e gelerek Roberto Carlos'un transferi konusunu kapatacağını ve Brezilyalı futbolcuya 2 yıllık sözleşme imzalatacağını iddia etti.

''Roberto Carlos, Fenerbahçe'ye bir adım kadar yakın'' başlığı altında verilen haberde, ''Fenerbahçe ile Roberto Carlos arasında görüşmeler oldukça ilerledi. Geçtiğimiz şubat ayında prensipte varılan ön anlaşmadan sonra, Fenerbahçeli yöneticiler geçtiğimiz yıl yaşadıklarını hayal kırıklığını tekrarlamamak için Madrid'e gelerek Carlos'a imza attırmak istiyorlar'' denildi.

Brezilyalı yıldız futbolcunun Real Madrid'den ayrılacağını açıklamasının ardından Newcastle United, Salzburg hatta Juventus gibi bazı takımların Roberto Carlos ile ilgilendiklerini öne süren Marca, şimdiye kadar tek ciddi teklifin Fenerbahçe'den geldiğini vurguladı.

Roberto Carlos'un Fenerbahçe'nin getirdiği 2 yıllık sözleşmeyi bu hafta imzalamasının beklendiği belirtildi.

Real Madrid'in ise Roberto Carlos'un yerine defansın sol kanadına Fransa'nın Lyon takımında oynayan Eric Abidal'ı almak istediği ileri sürüldü.

AA

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.