Mankenlik ajansında fuhuş

Mankenlik ajansında fuhuş

Şişli'de yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığı iddia edilen mankenlik ajansına düzenlenen operasyonda, ajans sahibi ile birlikte Rus ve Ukrayna uyruklu 4 kadın gözaltına alındı.

 İddiaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak-Kumar Büro Amirliği, Şişli 19 Mayıs Mahallesi'nde site içinde bir mankenlik ajansının yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdığına dair ihbarı aldı. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, sözde mankenlik ajansına baskın düzenleyerek ajans sahibi Ahmet S. A. ile fuhşa zorlandığı iddia edilen Rus uyruklu Natali K. Ukrayna uyruklu Oksana S., Anita M. ile Katarina G. gözaltına alındı. Şüpheliler, daha sonra sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. 

Yabancı uyruklu kadınlar, yapılan ilk işlemlerinin ardından sağlık kontrolleri için Zührevi Kadın Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. Yabancı uyruklu şüphelilerin daha sonra sınır dışı edileceği öğrenildi. 

Öte yandan, gözaltına alınan mankenlerin emniyette getirildiği sırada bir polis memuru ile yabancı uyruklu kadınların avukatı arasında kısa süreli tartışma çıktı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.