Manço’nun anısına takı tasarımı

Manço’nun anısına takı tasarımı

Ünlü sanatçı Barış Manço’nun takıları Osmanlı Takı tarafından tekrar tasarlanıp hayranlarının beğenisine sunuldu. Barış Manço takıları önümüzdeki günlerde vitrinlerde büyük ilgi göreceğe benziyor.

 Kendi dönemine yaptığı müziği ile imza atmakla kalmamış neredeyse üç kuşağı yakalamış Barış Manço’nun göz alıcı takıları Osmanlı Takı By Celali tarafından yeniden tasarlanarak hayranlarına sunuluyor. Manço ailesinin Osmanlı Takı’ya Barış Manço’nun tüm takı arşivini açmasıyla birlikte bu manevi hazine, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Bijuteri fuarında ilk defa beğenilere sunuldu.

Osmanlı Takı’nın sahibi Celali Bey de kendisinin Barış Manço hayranı olduğunu, bu projeyi gerçekleştirmekteki amacının ticari olmadığını, Manço’nın takılarını hayranlarıyla buluşturmak olduğunu söylüyor. Dünyanın dört bir yanında Barış Manço sevenlerinin de bu projeyi heyecanla karşıladığını bu nedenle ihracatta yapacaklarını söylüyor.

Manço’nun oğulları Doğukan ve Batıkan Manço ise bu konuyla ilgili düşüncelerini “İnanıyoruz ki en az bizim kadar bütün Barış Manço sevenleri de heyecanlandıran bir projeye imza attık. Babamızın üzerinden eksik olmayan takılarını artık hayranlarında da bulunduğunu bilmek gurur verici bir duygu” diyerek dile getiriyor.

Zamanla tüm takılarının ve yüzüklerinin tasarlanacağını belirten Celali Bey, takıların herkesin alabileceği fiyatlarda olması sayesinde birçok kişiye ulaşılabileceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.