Manavgat Şelalesi'ne özel ilgi

Manavgat Şelalesi'ne özel ilgi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, kuraklık nedeniyle su seviyesi azalan Manavgat Şelalesi ile özel olarak ilgileneceğini söyledi.

Antalya'nın Manavgat ilçesini ziyaret eden Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, kuraklık nedeniyle su seviyesi azalan Manavgat Şelalesi ile özel olarak ilgileneceğini söyledi.


22 Temmuz seçimlerinde milletvekili seçildiği Antalya'nın Manavgat ilçesinde teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin "Manavgat Şelalesi yörenin sembolü olmuştur. Su problemi tüm dünyanın problemidir. Manavgat Şelalesi'ni yaşatmak ve aktivitesini devam ettirmek için daha özenli davranılması gerekiyor. Ben konuyla özel olarak ilgilenip Bakanlar Kurulu'na götüreceğim." dedi.


İlçedeki esnafları tek tek ziyaret ederek 22 Temmuz seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Şahin "Manavgatlıların il olma isteğini çok iyi biliyorum. Eğer Türkiye'de bazı ilçeler il olacak, dense ilk düşüneceğim ilçelerden bir tanesi Manavgat'tır. Manavgat'ı bütün değerleriyle yaşatmamız gerekiyor. Manavgatspor voleybol takımına da büyük destek vereceğiz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.